Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, je to fajn. Dlho som nevidel film v tomto žánri, ktorý by mal tak zaujímavú hlavnú hrdinku. Lily Collins nieje žiadna buchta, ale je to milá a celkom pekná sympatická Rosie, ktorej sa omylom zatúlal kondom vo vagíne. Hej aj to sa môže stať. A to je vlastne celé. Všetci vieme čo asi bude ďalej a ako sa to asi skončí, ale bavilo ma to svojimi postavami a hlavne dialógmi. 89% - 4* ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to pěkně natočené, poutavé a se sympatickými herci, tak dějově mi to přišlo poměrně plytké nebo spíš nelogické se spoustou samoúčelných přešlapů v chování hlavních postav, abychom se měli na co koukat. Svým způsobem pak film odráží zvrácenost/debilitu/uvolněnost současného stylu života, což vede k tomu, že si Rosie zadělá na problematický život tím, že při snaze přijít z trucu o panenství, zadělá si na potomka s někým, koho do té doby ani vlastně neznala. Na 4* to u mě rozhodně nemá a 3* jsou dostatečné k vystižení zábavnosti, solidního zpracování, ale také záporných hledisek filmu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný! Po dlouhý době se mi konečně líbil romantický film a musím říct, že S láskou, Rosie za zhlédnutí opravdu stojí. Na můj vkus je ve filmu až moc moc náhod, ten chlap z výtahu byl opravdu přehnanej, ale jinak filmu nemám, co vytknout. Skvěle propracovaný příběh, herecké ztvárnění a všechno do posledního puntík. Lily Collins je skvělá. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala mnohem víc než jsem dostala. Neříkám, že film byl špatný. Je to přesně téma pro mě. Jen mi tam pořád něco chybělo. Zpracování mohlo být lepší. Už dlouho jsem filmu nedala plný počet a nebude to ani dnes. A teď k filmu samotnému. Herecké výkony se mi moc líbily. Klavírní hudba se mi taky líbila. Jen bych asi vystřihla pár populárních songů dnešní doby. A nevím, co je to teď za módu to rádoby přeskakování v ději o pár let sem nebo o pár let tam. Docela mi to opět vadilo. Kazilo mi to celý dojem z filmu. Jinak dějově se mi to sedlo. V mnoha věcech jsem se v Rosie viděla. I když pár věcí bych asi udělala jinak než ona. Tady se ukázalo, že dva různí lidé si k sobě dokážou najít cestu, i když ta je někdy dost trnitá. Takže moje celkové hodnocení je jen 70%. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Rodičia Lily Collins (Rosie) sú britská rocková hviezda Phil Collins a americká herečka Jill Tavelman, no napriek tomu má americký prízvuk. Vyrastala v Guildforde v Spojenom kráľovstve do svojich 6 rokov potom sa presťahovala do Spojených štátov. Ako dieťa potom skutočne tvrdo pracovala na tom, aby svoj britský prízvuk stratila. Jej prízvuk vo filme teda nie je jej prirodzený. (Arsenal83)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno