Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Dnešný výber filmov sa mi nepodaril. Táto, údajne romantická komédia, ma nerozhnevala, iba som stále premýšľal, prečo na ňu pozerám, aj keď ma ani po hodine nedokázalo nič zaujať. Viackrát som už spomenul, že romantické filmy to majú u mňa ťažké, pretože im musím veriť. A v tomto filme môžem veriť asi iba titulkom. A pritom som dúfal, že sa o pôvodnej myšlienke, že dlhodobé kamarátstva z detstva málokedy prerastú do lásky v neskoršom veku, dočkám solídneho príbehu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to ako milá romantická komédia. Mám s ňou len dva problémy - prvý je - že obidva hlavný protagonisti sú pekní. Ťažko im uveriť nejaké emócie, keď sú castingovo osadení účelovo. A to je v zásade problém väčšiny podobne ladených filmov... Chýba mi trochu doba filmov typu: Keď Harry stretol Sally. Druhá vec je zbytočné naťahovanie. Hlavný hrdina vymení zbytočne veľa dievčat z ktorých máloktorá vyzerá normálne. U hlavnej hrdinky rovnako. A s každým stretnutím a s pribúdajúcim časom sú tieto zvraty a dôvera v šťastných koniec menej pravdepodobné. Ale to by bolo len v realite. Vo filme je naivita očividne vítaná. A keď ste hlúpa postava čo sa nevie normálne porozprávať a potrebuje aby prešlo veľa vody pod mostom, aby si priznala čo vie - tak je to skôr výhoda. Znesiteľná jednohubka s príjemnou Lilly Collins a niekoľkými výbornými vtipmi. Inak rutina. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Well, well, dnes už princ pro svou princeznu nemusí překonat sedmero hor a sedmero řek, ale pár nevydařených vztahů i manželství a obětovat tak několik promarněných, zakletých let... Moderní pohádka, kterou určitě není nepříjemné sledovat, především pro sympatickou ústřední dvojku, srážím však za plky typu "dokážeš, co jen chceš", předimenzovaná míjení se, opakující se hlavní motiv u velkonosé dcery a konečně za pohádkový hotýlek, jehož pořízení překonává i odvážná tvrzení o hloupém Honzovi, co k půl království a princezně přišel... ani nevěděl jak. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto brutální citová ždímačka. Pakliže jste citlivka, tak počítejte s tím, že Vám tenhle příběh rozmočí oční víčko v první minutě a uschne až v momentě, kdy už Vám v televizi dávno bude svítit černá obrazovka značící minimálně režim spánku, přičemž Vám to dojde až hlasitým pípáním, u kterého si televize bude žádat Vaši pozornost. S láskou, Rosie je nicméně moc hezký film s takovým tím osudovým příběhem dvou lidí, kteří si k sobě neustále hledali cestu. Chvílemi mi to přišlo přehnané až příliš. Na druhou stranu, kdo říká, že v životě není možné cokoliv. Druhým pozitivem kromě filmu samotného je i skutečnost, že herce vůbec neznám, ale byl jsem z nich vysloveně nadšen. Úžasná romantika s překrásně lidským příběhem, se kterým se určitě setkalo mnoho z nás. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Klasická hra na dva nejlepší kamarády, co jsou jenom kamarádi a možná by i chtěli víc. S neokoukanými herci, velmi dobrým hudebním doprovodem, ale bohužel s příběhem, který skřípe, jako dva roky nenamazané panty od dveří. Možná, kdybych tolik nepřemýšlel a jenom se díval, vypnul mozek, možná bych dal víc, ale takhle ne. Těch klopýtnutí, těch náhod a klišé tam bylo přece jen na můj vytříbený filmový vkus až moc, takže ta dnešní trojka je nejvýš spravedlivá. V případě lepšího diváckého prožitku, doporučuji mnohem lepší What If. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama