Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (494)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Well, well, dnes už princ pro svou princeznu nemusí překonat sedmero hor a sedmero řek, ale pár nevydařených vztahů i manželství a obětovat tak několik promarněných, zakletých let... Moderní pohádka, kterou určitě není nepříjemné sledovat, především pro sympatickou ústřední dvojku, srážím však za plky typu "dokážeš, co jen chceš", předimenzovaná míjení se, opakující se hlavní motiv u velkonosé dcery a konečně za pohádkový hotýlek, jehož pořízení překonává i odvážná tvrzení o hloupém Honzovi, co k půl království a princezně přišel... ani nevěděl jak. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jak hluboko jsem to klesl? :D Dělám si srandu, řemeslně je to zvládnuto na výbornou, líbivá režie Christiana Dittera dává tušit, že nejsme svědky pouze obyčejné romance, navíc přitažené za vlasy, kterých jsou tuny. Knižní bestseller je povinnost a Love, Rosie téměř ničím z řadových romancí nevybočuje a pointu není třeba už od začátku nějak skrývat. Je to loženka, ovšem důležité je, jak se k tíženému záběru dva (ne)zamilovaní dostanou. To už totiž taková loženka není a ačkoliv je občas úsměvné, do jakých absurdit tvůrci zabrousili, povětšinou je to takové vhodně milé a člověka to dokáže zabavit. Když už nic jiného, alespoň toto se sluší pochválit...70% ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem od toho čekala mnohem víc než jsem dostala. Neříkám, že film byl špatný. Je to přesně téma pro mě. Jen mi tam pořád něco chybělo. Zpracování mohlo být lepší. Už dlouho jsem filmu nedala plný počet a nebude to ani dnes. A teď k filmu samotnému. Herecké výkony se mi moc líbily. Klavírní hudba se mi taky líbila. Jen bych asi vystřihla pár populárních songů dnešní doby. A nevím, co je to teď za módu to rádoby přeskakování v ději o pár let sem nebo o pár let tam. Docela mi to opět vadilo. Kazilo mi to celý dojem z filmu. Jinak dějově se mi to sedlo. V mnoha věcech jsem se v Rosie viděla. I když pár věcí bych asi udělala jinak než ona. Tady se ukázalo, že dva různí lidé si k sobě dokážou najít cestu, i když ta je někdy dost trnitá. Takže moje celkové hodnocení je jen 70%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to ako milá romantická komédia. Mám s ňou len dva problémy - prvý je - že obidva hlavný protagonisti sú pekní. Ťažko im uveriť nejaké emócie, keď sú castingovo osadení účelovo. A to je v zásade problém väčšiny podobne ladených filmov... Chýba mi trochu doba filmov typu: Keď Harry stretol Sally. Druhá vec je zbytočné naťahovanie. Hlavný hrdina vymení zbytočne veľa dievčat z ktorých máloktorá vyzerá normálne. U hlavnej hrdinky rovnako. A s každým stretnutím a s pribúdajúcim časom sú tieto zvraty a dôvera v šťastných koniec menej pravdepodobné. Ale to by bolo len v realite. Vo filme je naivita očividne vítaná. A keď ste hlúpa postava čo sa nevie normálne porozprávať a potrebuje aby prešlo veľa vody pod mostom, aby si priznala čo vie - tak je to skôr výhoda. Znesiteľná jednohubka s príjemnou Lilly Collins a niekoľkými výbornými vtipmi. Inak rutina. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie, alebo starosti s hľadaním tej pravej lásky. Kto by netúžil po tej pravej, však? Na môj vkus sa v scenári vyskytovalo až príliš veľa náhodilých faktorov a až príliš často sa hlavní aktéri míňali. Cieľ bol jasný, cukríkovým záverom dosiahnuť čo najväčší emočný náboj a pretlak citov. Obyčajne to funguje skôr opačne, v tomto prípade však čuduj sa svete mi to nejak extrémne nevadilo. Možno to bolo v samotných protagonistoch (L. Collins by už ale mala vážne premýšľať nad úpravou obočia) a ich vzájomnej príťažlivosti. Ani atmosféra snímku nebola najhoršia, preto slabší nadpriemer.70/100 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)
  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)

Reklama

Reklama