Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Tak se dočkáme druhého dílu, jsem zvědavej, jak to bude vypadat, přeci jen jednička čerpala hlavně z devadesátkovýho feelingu.

Těším se na Moffa, "nice one bruva!" :-)

J.e.r.e.c

J.e.r.e.c (hodnocení, recenze)

Přátelé, nemá někdo k dispozici úplně původní titulky k filmu? Minimálně 2x, jednou v kině a jednou v TV jsem ho viděl s lepším/vtipnějším překladem, než je ten aktuálně kolující po netu, což je asi od J. Šteffla & A. Kareninové. V tom původním, co si tak vybavím, byli "itchy trigger finger nigaz" přeložený do češtiny, a to jako "negři, co je svrbí prst na spoušti", nebo v úvodní konverzaci se zhulenými týpky v kantýně není "right to the mummy fucker" přeloženo jako "Jasná páka", ale jako "To si kuř, čurine".

mchnk

mchnk (hodnocení, recenze)

Justin Kerrigan vycházel z vlastních zkušeností z akcí od 90tých let. Proto je to tak dobrý. Nicméně, kdy by celý film byl o jiné partě lidí, třeba o těch junglistech, byl by film podle mně daleko lepší. Romantika na extázi mi nedovolila dát plný počet.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Rex Mundi: ale ten kdo si podobnými akcemi prošel, v tom může vidět sám sebe. Mají to dost dobře zmapované.

mmarekk

mmarekk (hodnocení, recenze)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Chytlo mě to už od začátku a do konce mě to nepustilo :)

Rex Mundi

Rex Mundi (hodnocení, recenze)

mne zase vadí, že sem ľudia v komentároch píšu kopec trápnych kydov o tom, ako tento film "pochopí" iba ten kto skúsil drogy, fajčí trávu a každý piatok sa domrtva zotne na nejakej "žúrke". WTF? je to jeden z mojich najobľúbenejších filmov a nikdy som do tejto kategórie nepatrila... chcú sa len pochváliť, koľko majú spoločného s postavami?!? pre mňa je to proste film o ľuďoch, mladosti, hudbe, o realite i o povinnom úniku z nej - občas ho potrebujeme všetci a unikať cez trávu nie je jediný spôsob...

VeeDee

VeeDee (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že jsem to nedokoukala...přestalo mě to bavit koukat na partičku z fetu přiblblých lidí...

usDAVEcsp

usDAVEcsp (hodnocení, recenze)

Podle mého názoru jeden z nejlepších filmů,který si zaslouží nálepku kultovní.Je vtipný , trefný a ve svém zaměření zatím nepřekonaný.Pár momentů by se mu dal vytknout ,ale u tohoto filmu se zasměje snad každý.Moje oblíbená scéna je jak John Simm snáší pracovní vyjebávku,protože nájem zaplatit prostě musí :-) .

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

to davson - ani se nedivím, tohle je opravdu solidní záležitost. chápu, že se to nemusí líbit každému, ale když se chci uklidnit, nebo proste podivat na nejaky obycejny film, tak si pustim toto

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

tohle prostě je naprostá oddychovka, která je natočena dynamick a má fakt rychlý spád, sice trochu přeslazený konec... jinak moff rulez a LULU je moc pěkná:)

Angerr

Angerr (hodnocení, recenze)

yetii: Co se dá dělat, originální metafory a přirovnání se hledají těžko a někteří ještě nepochopili, že se takovýmito "duchaplnostmi" spíše shazují.

 (hodnocení, recenze)

nechapu komentare Isherwood-styl: Inteligence tohoto filmu je asi na stejné úrovni jako inteligence pátečního večera stráveného na pařbě pod vlivem extáze. Naprosto imbecilní scénář, který postrádá jakýkoliv smysl. tak to se musim smat podle toho co pises tak asi ani nevis co pises treba extazi si asi nikdy nemel bych typl anebo ti nesedla... rozmim ze se ti fiml nelibil ale je u "kulture" ktere nerozumis. ja sem extazi taky nemel nehulim.... ale myslim ze do toho trosku vidim a v patek kalim moc moc rad... je pravda ze by jsmesi asi nerozumeli, uznavam co clovek to nazor a proto promin ze sem utocil primo na tebe ale proste me prislo ze nevis o cem pises.

 (hodnocení, recenze)

Film,ktery dokaze plne pochopit pouze clovek,ktery vyzkousel drogy a poznal britskou mladez

eMT.Dot

eMT.Dot (hodnocení, recenze)

Jednou větou zkrátka: Kdo nepaří, nepochopí ;-) A v žádném případě nesrovnávat s Trainspottingem, tenhle film je někde jinde...

Reklama

Reklama