Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Headshot tady, uříznutá ruka támhle .. takhle vaše miláčky z cereálií Nestlé určitě neznáte. Bylo by to perfektní, nebýt té otravné Narutovské animace, tak či tak - Flash je borec, Hal Jordan za pět minut stihl hláškovat líp, než během jednoho celovečerního filmu, Wonder Woman je fucking hot, když se zlobí, Aquaman doesn't suck anymore, Superman hubennější než já, Batman drsnější než Clint Eastwood a kupa dalších drsňáků, jak jste je ještě nikdy neviděli. Tahle comicsárna stojí za to!) 4* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Trpí to tradičním neduhem "crossoverových" setkání ze stáje DC; nezná to míru dobrého vkusu. Málem na to dojel již údernický synátor a toto je na tom ještě o stupeň hůře. Místo aby se to soustředilo na několik málo postav, tak se tu promenáduje jedno velké jméno vedle druhého. Ne snad, že by měli nějakou úlohu, ale čistě proto, aby se tu objevili, měli svých dvacet vteřin slávy a geekové si je mohli odšktnout ze seznamu svých vlhkých snů "ten versus tamten". A tak tu sice uvidíte kde koho od DC, ale tak nějak se pro tu promenádu jmen nedostává na ty hlavní, o kterých to je především. Což je škoda, protože ta látka má ve své dospělosti ohromný potenciál a především pro postavu Flashe dělá první poslední. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší animovaný JLA příběh. Nadupaný, s vymakaným příběhem, plným šokujících zvratů, překvapení, parádní akce a nádherné kresby, která je film od filmu lepší. Už zápletka s Flashem si říká o pořádnou pozornost, a když tam je navíc masakrózní Batman v krutym obleku (otec Bruce Wayna), Joker-ženská a v té druhé realitě je všechno tak krásně zvrácené, je jasné, že je to výjimečné dílo. Nemůžu srovnávat s předlohou, ale filmová verze je dokonalá - místy temná, akční, mnohem dospělejší než některé předchozí díly, třeba jako je Nová hranice. Holt fantastická týmovka za "všechny prachy". Já jsem naprosto spokojený a tento vývoj animčů DCU se mi líbí a jsem už moc zvědavý, jak dopadne Válka, protože tohle nemá chybu, obzvlášť co se alternativních hrdinů týče. 100%. ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

tieto animáky sú zákonite guilty pleasure ale toto spolu s Dark Knight Returns nejako vyčnieva, príbeh je fakt skvelý, dokonca si myslím že keby sa tohto drží plánovaný flm tak to môže byť celkom pecka. má to skvelý humor- veľmi som sa bavil na najhomosexuálnejšom vtipe na svete : ,,Flash once again I AM THE TOP and you´re the BOTTOM!" a celé je to tak nejak chytré. bavilo ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Myšlenka zajímavá, stejně jako zpracování. Bohužel se to snaží být více akční, než atmosférické a kvůli tomu vše působí nedotaženě hlavně myšlenkou a emocemi. K čemu je, že Batmanam je Thomas Wayne, když tu nemáme ani pořádně zmíněnou bolest, kterou si smrtí syna prošel, a tedy nemůžeme plně jeho charakter pochopit. Obdobně na tom jsou i jiné vedlejší postavy tohoto filmu. A z toho důvodu dávám tomuto dílu tři slunce. Nicméně za alespoň jedno zhlédnutí to stojí. 70% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno