Reklama

Reklama

Aristokočky

  • Česko Aristokrati - Aristokočky (více)
Trailer

Obsahy(1)

V době, kdy slavná Eiffelovka byla ještě mladá, žila v Paříži jistá excentrická milionářka a ta měla čtyři kočky: Dámu a její koťata Berlioze, Toulouse a Marii. Nebyly to kočky ledajaké - Dáma měla fantastický rodokmen a Berlioz, Toulouse i Marie byli ohromně umělecky nadaní - zkrátka pravé aristokočky! Není divu, že se jim paní milionářka rozhodla odkázat veškeré své jmění. S tím se ovšem nedokázal smířit sluha Edgar a začal vymýšlet ďábelský plán, jak se Aristokoček zbavit. Ještěže se v pravou chvíli objevil statečný kocour O'Malley, který přišel aristokočkám na pomoc a ukázal, co je to být aristokočka ducha! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to takové pohodové, milé, s pár jemnými humornými scénami (a pár infantilními, no, bohužel) a pro děti je to naprosto vhodné. I ty písničky se dokonce dají v klidu poslouchat, a to tyhle muzikálové animáky zrovna dvakrát nemusím. Jenže i tak jsou Aristokočky vyloženě pro děti, takže jsem z nich nic moc kromě příjemného pocitu neměl. Navíc znovu už to vidět nemusím. Ale jak už jsem psal, je to fajn a za zhlédnutí to stojí určitě. 3* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $55,675,257Tržby Celosvetovo $69,600,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,301,907Tržby za predaj DVD v USA $40,314,737║ Príbehovo ide o jednoduchú skladbu ale za to tu je namiešaná pestrá paleta humoru, zábavných kiksov hlavne v momentoch, keď sa na scéne objavia psi, ďalej aj pesničky potešia a všetko to je zabalené v skvelej kreslenej animácii. /80%/ ()

Reklama

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Aristokočky mě nejprve svým názvem trochu odrazovaly, nicméně odolal jsem prvotní nevoli a zkouknul je. Výsledkem je opět povedená disneyovka plná šílených kousků, několika vtipů a poctivého oddychového děje. Palec nahoru za mě má rozhodně ožralý houser, díky kterému příběh dostal úplně nový rozměr. Finální hodnocení: Ideální oddychový rodinný snímek. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že když rozmazlená rodinka aristokratických koťat skončí po únosu v chudinské čtvrti Paříže, že si odnese nějakou lekci či reflexi svého snobsky zhýralého života v blahobytu. Ale houbeles, za párdenní cestu potká jen toulavého donchuána se zlatým srdcem a svérázný kočičí swingový band. Jinak dějové prázdno s přepálenými groteskovými honičkami, rozevlátými muzikálovými čísly a natahovanými humornými skeči uspává, přestože na rukodělnou Disneyho animační nádheru se kouká klasicky krásně. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v letadle Emirates na cestě z Kalkaty do Dubaje. V té době jsem si nebyl příliš jistý svou angličtinou, proto jsem chtěl zvolit něco nenáročného na děj, kde se nebude moc mluvit. A přesně - dostal jsem nenáročnou Disneyovku, ve které se hodně zpívá a já zvládám ději rozumět. Film tzv. "do počtu", který si dopřejete jako zasloužený oddych, ale když vyjdete z letadla, už ani nevíte o čem to bylo. Na rozdíl od mé druhé volby - nemluvného The Artist - bych si nebýt scrollování ve starém deníčku ani nevzpomněl, že jsem něco takového viděl. Buďme k sobě upřímní - Lady a Tramp je úplně někde jinde. A navíc, mám raději psy než kočky... ()

Galerie (114)

Zajímavosti (6)

  • Celé jméno kocoura O´Malleyho bylo Abraham De Lacey Giuseppe Casey Thomas O´Malley. (Rodriguez)
  • V roce 2005 bylo plánováno pokračování, které se mělo odehrávat na moři. Od natáčení se však nakonec upustilo, tvůrci se báli, že bude nízká sledovanost. (AnselmaAlois)

Reklama

Reklama