Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda fórů, kterým jsem se nezasmála, ani když jsem je slyšela poprvé u pivínka v hospodě, pěkně při jednom místě. Místě, do kterého v zápalu rozčílení neposílám ani své úhlavní nepřátelé, ale s chutí bych do něj poslala zdejší osazenstvo, které je před kamerou strojené jak zmalovanej šašek v cirkusu (jenže ten do toho cirkusu alespoň patří). Jestliže jsem dala předchozím dílům odpad, pak doporučuji Pomovi zavést ještě jednu kolonku, páč čtvrtý díl už je vyloženě žumpa. Doma u kompu jsem přetrpěla 30 minut, ale vůbec si neumím představit, jak bych se udržela po celou stopáž v sedačce kina, ve které už mě svrběla prdel i u dvojky, na níž jsem byla kdysi vytažena. Tenkrát jsem to ale ještě dala. - 20% ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Místo iritující sračky snižující IQ a příčetnost to byla jen (něštěstí velmi krátká) nuda. Takovej výkon si jednu hvězdičku zaslouží, ne? ;-) Pořád je to trapný a naprosto nevkusný dno český kinematografie, ale pro mě to je nejlepší díl série. Je vidět, že tenhle počin netočil Troška. What do you do with a drunken sailor?!? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale většina zdejšího hodnotitelstva je šíleně zaujatá. Vůbec to není tak špatné, jak se lze v několika zdejších zvratcích dočíst. Nemyslím si, že bych byl nějak extrémně příjemně naladěn, ale nasmál jsem se snad ze všech Kameňáků nejvíc. Vtípky byly zvoleny naprosto vhodně. Každý soudek měl moc pěkné zastoupení. Nejvíce jsem se samozřejmě nasmál dvojici cikánů. Do stopáže se podařilo vecpat i spousty narážek na českou společnost. Zajímavá je i hudba, kterou mám v orginální verzi naposlouchanou z PC hry Assassin's Creed 4 Black Flags. Ve filmu se na ni bez zábran paří v čajovně. Příběh je ze všech Kameňáků nejprimitivnější, ale co na tom sejde. Příběh tu nezastává až tak silnou roli. Má pouze nějakým způsobem pospojovat jednotlivé vtipy, což se mu vydařilo. Další dvě pokračování bych s klidem snesl. Dlouho jsem neviděl nic tak vtipného, co by bylo zároveň české výroby. Nechystám se býti dalším z řady nepřemýšlejících debilů a dokonce i tento film hodnotím dle SVÉHO nejlepšího vědomí. 4* ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté to samé, je jasné, že už fungovat nemůže, ale zkusil jsem to. Párkrát jsem se zasmál, ale už mi to nic neříká. Kameňák jednička je bohužel nepřekonatelná a i když se změnil hlavní strůjce všech tří předchozích dílů, tak nás změna nečekala. Vypnout tedy mozek a kochat se vtípky, které se hrnou při každé druhé scéně. Občas se povede, ale oproti předchozím dílům jich je daleko méně .. 2/10 = 25% ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

A já to viděl, vy kurvy zasraný dementní co tu mažete zlostné komentáře, klidně si mě smažte taky, ale víte co? Já vládnu mocí nezkrotnou, pohanskou a tajemnou, dokážu užít ctl + v a c, tak do toho! Film jsem viděl "pracovně", tudíž si nechte pro sebe řeči o tom, proč na to koukám, když nemusím. Je to ale kokotonážní zhovadilost, u které mám neúprosnou, úpornou a stupňující tendenci vykostit režisérovi a scénáristovi jejich domácí zvířátka. bohové sedmera, vždyť i tříhodinové, eurosociální, artové drama z východní Evropy o tom, kterak sem dnes v tramvaji plazil jazyk na neznámého psa by v sobě mělo víc vtipu, než všechny tyhle filmové odpady dohromady. A co je nejhorší, blíží se mocný sequel Kameňáků a Babovřesk, inspirace Marvelem je patrná, vždyť to mělo potitulkovou scénu!!! A co je horší, byla to jediná vtipná věc a důkaz, že režisér viděl za posledních dvacet let krom předchozích Kameňáků jen Kill Bill. Potřeba debilně předabovat mnohé postavy jinými herci, nebo barevné ladění, které způsobuje barvu lidských tváří odpovídající přezrále a lehce nahnilé meruňce je naprostý vrchol stupidity a jeden z důkazů, totálního filmařského dna. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy se nový načelník policie dívá na televizi, je možné vidět několik ukázek z filmu Kameňák 2 (2004). Stejný film sleduje v televizi v 57. minutě také Jarmila (Alice Bendová). (JasonIX)
  • Účast na tomto pokračování odmítla Jana Paulová, která v předchozích dílech ztvárnila postavu manželky policisty, kterého hrál Václav Vydra nejml. Původně odmítl účast i Václav Vydra nejml. (mzss1)

Reklama

Reklama