Reklama

Reklama

Šéfkuchař Carl Casper se po neshodách s majitelem luxusní restaurace rozhodne opustit své dobře placené místo a pořídit si pojízdné bistro. Konečně nebude jeho kreativitě nikdo stát v cestě a bude mít více času na syna... Carl Casper pracuje v luxusní restauraci v L. A. jako šéfkuchař. Když dostává šanci předvést své kuchařské umění prestižnímu food bloggerovi Ramseymu Michelovi, chce připravit něco speciálního. Jeho šéf Riva ale trvá na tom, aby připravil staré a léty prověřené menu. Carl menu připraví se skřípěním zubů a očekává kladnou recenzi od Michela. Tomu ale Carlovo jídlo nechutná a na svém blogu publikuje špatnou recenzi, která se ke Carlově smůle stává virální. Na to konto si Carl s pomocí svého syna zakládá účet na Twitteru, přes který si s Michelem vyměňuje poměrně ostré zprávy. Situace vrcholí v momentě, kdy Carl pozve Michela zpět do restaurace, aby mu uvařil speciální degustační menu. Rivovi se to ale nelíbí, a Carla vyhodí. Carlovi rupnou nervy a ještě než restauraci definitivně opustí, předvede před Michelem a ostatními hosty hysterickou scénu. Carlův výstup několik hostů restaurace natočilo a nahrálo na internet, takže má problém sehnat novou práci. Deprimovaný a bez peněz přijímá pozvání své bývalé ženy Inez, aby s ní a s jejich synem jel do Miami jako Percyho chůva. Inez posílá Carla za svým druhým bývalým mužem, který mu sežene pojízdný stánek. Společně s Percym se dávají do práce a uvádějí stánek do použitelného stavu. Do Miami navíc přijíždí Martin, Carlův přítel a bývalý kolega, který mu chce pomoct s rozjezdem nového podniku. Když je stánek připraven, je na čase vyrazit na zpáteční cestu do Kalifornie. Percy chce zůstat s otcem, a tak Carl, Martin a Percy vyrážejí na cestu napříč Spojenými státy... (TV Prima)

(více)

Diskuze

6Bor6gia6

6Bor6gia6 (hodnocení, recenze)

krásny oddychový film, pohoda, žiadny stres, nikto nezomiera, koniec super. Síce to nebolo nič šokujúce alebo super invenčné, ale skvelá oddychovka. niektorí nadávajú, že to bolo nudné, ale aj taký býva život (skúste si prácu opatrovateľky 99 ročnej babky, ktorá celé dni prespí a dlhé týždne sa tu nič nedeje tomu ja vravím nuda). Tento film sa nikoho nesnažil obalamutiť, je to skrátka ľahký letný film, sem tam sa niečo stane, cestujú, docestujú, varia, trochu rozprávajú, občas trochu vtipne, OBČAS TROCHU hlbšie témy... Hodnotenie divákov podľa môjho názoru skôr odráža to, čo očakávali, v akej boli nálade, etc. Mne sa, ako totálnej amatérke, páčili aj scény s varením. Neberiem ich ako návod ako variť, len ako oku lahodiace kuchynské tango :-P

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Kdybych měl film zhodnotit termínem z gastronomie, tak se jednalo o šlichtu z nádražního pajzlu. Jinak se tento nudný film bez nápadu, vtipu, příběhu, nějaké emoce nazvat nedá. Člověk se dívá skoro dvě hodiny do prázdna nesmyslných dialogů a něčeho, co se tváří jako příběh, ale žádný tam ve skutečnosti ani není. Přitom nápad, kdy si šéfkuchař otevře vlastní pojízdný kiosek není špatný a ihned dokážu z rukávu vysypat deset vtipných scén a dialogů na toto téma. Režisér nezvládl ani jeden. Další nesmyslné nadhodnocení csfd. Film se snaží tvářit úžasně ´´sluníčkově´´, pozitivně, usměvavě, ale věřte mi, tohle není dobrý natož zábavný film. Nefunguje to a neobstojí to. Pro diváka, který má nakoukáno jako já je to nuda. Ale jak je vidět podle hodnocení, český národ se spokojí se smažákem s kroketami.

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

byl jsem zbytečně přísnej v hodnoceni, žádný 4, jasnejch 5stars :))

gatorly

gatorly (hodnocení, recenze)

Dobrá oddychová komedie. Téma je perfektní jen a Favreau hraje skvěle, jen ten konec byl až možná moc banální, jako kdyby nevěděl jak to ukončit, ale tak je to komedie. Ovšem moc jsem nepochopil postavu Scarlett Johansson, mám jí moc rád a moc se mi líbí, ale ta její postava byla ve filmu, tak zvláštně nastrčená a člověk se toho o ní vlastně ani moc nedověděl, chybělo mi nějaké uzavření té postavy.

julie_mie

julie_mie (hodnocení, recenze)

Skvělé obsazení, jen aby z toho nebylo zklamání. To by mě hodně mrzelo.

AltairAhad

AltairAhad (hodnocení, recenze)

Jako bych měla před očima polovinu party od Marvelu. 
Robert, Scarlett a Jon, cítím z toho sakra skvělej film. 

na příspěvěk reagoval tommy187

Příspěvek byl smazán administrátorem.

karlik4801

karlik4801 (hodnocení, recenze)

Lepší obsazení být nemohlo. A Jon Favreau komediálně nezklamal, tohle bude komedie roku. 

Reklama

Reklama