Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi duchařinka, která sice neoslní, ale taky u toho nebudete brečet nudou. Co mě bavilo byl příběh, který je pěkně zpracovaný i natočený. Herci jsou sympatičtí, ale mění se díky nekompromisnosti scénáře docela často. Taktéž atmosféru se daří filmu výborně zvyšovat i ztemňovat. Nebude to horor roku, ale na nedělní podvečér je to dobrá volba. Ps. Taktéž adept na nejsprzněnější konec roku ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ono na tom filmu lze pochválit leccos - technicky a vizuálně lze rozhodně oproti předešlému televizně působícímu The Pact hovořit o upgradu, herecky je to solidní a jednotlivé scény občas úspěšně budují strašidelnou atmosféru. Nicméně nedat filmu jednu hlavní postavu, roztáhnout děj do poměrně dlouhého časového období a současně se nesnažit o nic víc než o obyčejnou strašidelnou žánrovku, je podle mne série tragických rozhodnutí, jejímž důsledkem je, že film funguje jen velmi problematicky, či spíše vůbec. A že jsem u něj napoprvé usnul. Úplný závěr je pak z říše WTF. V tom špatném slova smyslu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Horory o ďáblovi mi začali hodně sedět.At the Devil's Door je nenápadný nový horůrek, který nemá šanci vybočit z dlouhé řady hororů na stejné téma.Děj je klišé, plné hloupých scénáristických nesmyslů, hlavně začátek v tom karavanu a posednutí bylo jako kdyby to napsal páťák, co se poprvé dostal k čítance.Na druhou stránku s takovým rozpočtem vela věcí nenaděláte.Jenže já musím ocenit hlavně atmosféru, kterou má tenhle horor místy opravdu hutnou, skvělé lekačky a perfektní herce v hlavních rolích.Nečekejte od toho vůbec nic nového, ale po dlouhé době jsem zase viděl příjemný horůrek, který mě dokázal pěkně pomrazit po zádech a to se v téhle době plné hororových béček kurva počítá.Příjemná jednohubka, kterou lehce nadhodnotím.Jsem možná jedinej, komu seděl ten konec, jo hold zlo si nás prostě umí vybrat.70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zčásti nepřehledný snímek na téma Satan v nás. Hannah se seznámí s mladíkem, který jí nabídne možnost si vydělat peníze. Jde jen o takovou hru, kterou si zahraje s jeho strýcem, a potom prodá svoji duši. Jenže co peklo schvátí, již nenavrátí. Když Hannah zjistí, že ji ovládají temné síly za jistým účelem, rozhodne se plány pekelníka překazit. Na scénu pak nastupují dvě sestry - makléřka a výtvarnice. Satan nelení a v duchu snímku Rosemary má děťátko začne jednat. Nevyvážený počin má několik scén s napětím, jednu výraznou, ale očekávanou lekačku a oblíbené klišé, kdy se napadená oběť zmítá ve vzduchu a střídavě je vržena proti zdi a na zem. Průměrná oddechovka, když není nic jiného po ruce. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Horor výslovně založený na lekačkách otřepaného typu (např.postava v zrcadle a škaredý xicht). Snímek obsahuje nevýslovně nelogické situace a dějové zvraty, které divákovu mysl otupí natolik, že neví na co vlastně kouká.Abych pravdu řekla u tohoto "hororu" jsem se vůbec nedokázala bát a jednu hvězdu uděluji pouze proto, že jsem viděla i horší věci. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama