Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Horory o ďáblovi mi začali hodně sedět.At the Devil's Door je nenápadný nový horůrek, který nemá šanci vybočit z dlouhé řady hororů na stejné téma.Děj je klišé, plné hloupých scénáristických nesmyslů, hlavně začátek v tom karavanu a posednutí bylo jako kdyby to napsal páťák, co se poprvé dostal k čítance.Na druhou stránku s takovým rozpočtem vela věcí nenaděláte.Jenže já musím ocenit hlavně atmosféru, kterou má tenhle horor místy opravdu hutnou, skvělé lekačky a perfektní herce v hlavních rolích.Nečekejte od toho vůbec nic nového, ale po dlouhé době jsem zase viděl příjemný horůrek, který mě dokázal pěkně pomrazit po zádech a to se v téhle době plné hororových béček kurva počítá.Příjemná jednohubka, kterou lehce nadhodnotím.Jsem možná jedinej, komu seděl ten konec, jo hold zlo si nás prostě umí vybrat.70%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Leigh pracuje ako realitný maklér. Jedného dňa naráža na klientov, ktorý sa snažia predať svoj dom. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby sa v ňom za pár posledných mesiacov neodohralo množstvo podivných udalostí. Kto, alebo čo, stojí za prekliatím rodinného sídla? "Če-ši jsou, báječní! .... a pak si vezme u nás - nejdrahší půjčku!" Toď vše o skrytej pointe snímku. Neberte si úver! A tobôž od nebankoviek. "At the devils door" o triedu slabší ako bohato atmosferický, všetkými užívateľmi omieľaný - "The Pact". Je to škoda, lebo to vyzeralo pomerne sľubne. Napriek snahe, po zmrvenom závere, nemôžem inak - 50%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct další tuctový horor o démonovi se zvýšeným sexuálním apetitem (pořád by chtěl do někoho vnikat), ale přeci se najdou nějaké odlišnosti. Úvodní skořápkové entrée (měl jsem skóre 1:2), hutná, pozvolně budovaná atmosféra, kdy krev nepotřebující režisér nikam nekvaltuje (trochu tím připomíná Ti Westa), výkon Ashley Rickards, reklama na rudé šněrovací Reeboky či konec, kdy se spolu utkají mateřský cit a nutkání kuchnout Antikrista. Nicméně kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy a zjistí, že se McCarthy od The Pact příliš neposunul.. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Horor výslovně založený na lekačkách otřepaného typu (např.postava v zrcadle a škaredý xicht). Snímek obsahuje nevýslovně nelogické situace a dějové zvraty, které divákovu mysl otupí natolik, že neví na co vlastně kouká.Abych pravdu řekla u tohoto "hororu" jsem se vůbec nedokázala bát a jednu hvězdu uděluji pouze proto, že jsem viděla i horší věci. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pro mě film plnej překvapení ať už dobrých nebo špatných (konec jsem absolutně nepobral) . Každopádně se mi na tom líbilo, že se nejede podle zajeté šablony, ale rejža a scénárista v jedné osobě se to rozhodl udělat po svém a vcelku povedeně. Největší kámen úrazu je v lekačkách, které jsou neuvěřitelně předvídatelné a díky tomu bohužel nefungují, ale u rozhovoru Very s kamarádkou dívky v červené pláštěnce mě příjemně zamrazilo v zádech. Lepší průměr. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama