Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

  • Francie Oggy et les cafards (více)
Trailer
Animovaný / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Historický / Dobrodružný / Akční / Komedie / Rodinný
Francie, 2013, 80 min

Obsahy(1)

Už od stvorenia sveta sú dobrácky modrý kocúr Oggy a škodoradostné šváby Joey, Marky a Dee-Dee večnými nepriateľmi a zvádzajú neľútostné súboje. V ich prvom celovečernom filme kocúr Oggy zažije bláznivé dobrodružstvá postupne v štyroch historických epochách - praveku, stredoveku, viktoriánskom Anglicku a v blízkej budúcnosti, v čase hviezdnych vojen. Nájde priateľov Jacka a Boba, ba dokonca aj spriaznenú dušu v podobe Olivie, ale zlomyseľné šváby Joey, Marky a Dee-Dee mu nedovolia, aby sa šťastne zamiloval, či dokonca založil rodinu. Ničia mu život na každom kroku! (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Firebug 

všechny recenze uživatele

Ogy a škodíci byl ve své době mým nejoblíbenějším nováckým "raníčkem". Ve své celovečerní podobě se mu bohužel úplně nedařilo plně zaujmout mou čilou a už dávno probuzenou mysl. Jako nostalgické poohlédnutí to je fajn, nicméně bych snímek vážně nikomu "neznalému" a hlavně staršímu dvaceti let nedoporučil. 2+* a mírné zklamání. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Takže som si odsledovala reinkarnačný vývin Oggyho a jeho kamarátov (a nepriateľov) od jeho "primitívného života", cez kráľovský život (tam teda chýbalo len sedem mačiatok a Bobova miska z menom pred búdou), až k bohužiaľ nudnému vesmírnemu záveru. Predpokladám teda, že niekde medzi tým Londýnom a vesmírom sa nachádzal pôvodný Oggy. Alebo sa mýlim, neviem. Každopádne ma vo filme tie šváby nesrali až tak, ako už pár rokov v seriáli. To je plus, dobrý film musím uznať. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Velký zklamání, Oggyho a šváby (škodíky) miluju, seriál jsem fakt zbožňoval od malička, ale film se moc nepovedl. Ty jednotlivý příběhy jsou dost nudný a hlavně to celé postrádá vtip, u některých scének jsem koukal i na mobil, jestli už nebude konec, protože to vážně strašně nudilo, jako seriál to je pecka, jako film to je takovej průměr, když budu hodnej, 3* dávám jen z nostalgie, ale seriálu to nesahá ani po kotníky. ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že převádění krátkých animáků Oggyho typu na plátna kin nefunguje. Přece jenom se šváb lépe a uvěřitelněji rozšlapává během sedmi minut než během tří cca půlhodinových příběhů, které postrádají šílený záhul původního seriálu, jež díky své délce představoval pouze koncentrovanou akci a nápaditost. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako jo, když přimhouřím oči, tak to bylo fajn. :) Hlavně první polovina. Ne, že bych dostávala záchvaty smíchu, ale pousmála jsem se docela často. Přidání ženského elementu bylo zajímavým zpestřením. Chvíli mi to i připomnělo atlas mraků - jak se děje odehrávaly v určitých časových liniích. Detaily prostředí byly docela propracované - například oheň byl opravdu ohňovej. ;) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Švábi Joey, Marky a Dee Dee jsou pojmenováni podle členů americké punk-rockové skupiny Ramones. (ČSFD)

Reklama

Reklama