Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

  • Francie Oggy et les cafards (více)
Trailer
Animovaný / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Historický / Dobrodružný / Akční / Komedie / Rodinný
Francie, 2013, 80 min

Obsahy(1)

Už od stvorenia sveta sú dobrácky modrý kocúr Oggy a škodoradostné šváby Joey, Marky a Dee-Dee večnými nepriateľmi a zvádzajú neľútostné súboje. V ich prvom celovečernom filme kocúr Oggy zažije bláznivé dobrodružstvá postupne v štyroch historických epochách - praveku, stredoveku, viktoriánskom Anglicku a v blízkej budúcnosti, v čase hviezdnych vojen. Nájde priateľov Jacka a Boba, ba dokonca aj spriaznenú dušu v podobe Olivie, ale zlomyseľné šváby Joey, Marky a Dee-Dee mu nedovolia, aby sa šťastne zamiloval, či dokonca založil rodinu. Ničia mu život na každom kroku! (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem miloval a na film jsem se hodně těšil. Je trošku škoda, že film nenabízí nějaký širší příběh, ale je pouze sestaven ze tří standardně dlouhých epizod s jednou kratší. Ono by to ale stejně ani nešlo. Jinak se to klasicky drží původního seriálu, až na to, že je každá "epizoda" umístěna do jiného časového období, takže se zde Oggyho dům nenachází. Pořád je to sranda...90%...[05.10.2013_Cinestar_Černý most] ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

Pochvaľujem za originálny nápad, preniesť takto Oggyho so švábmi časom úplne od meňavky až ku Star Wars. Časom som putoval aj ja do detstva, keď som Oggyho miloval. A v tomto duchu sa to ženie aj tentokrát. Sú tu 4 obdobia, z ktorých je najkratšie a najmenej zaujímavé to posledné - Star Wars. Ale aj tak je riadna šupa. Deti v kine šaleli a ja s nimi :D 5* ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodne to nie je perfektné ako seriál, myslím, že tých vtipných momentov je o dosť menej, pretože tu bolo treba aj dáky ten akože dej no nemôžem si pomôcť Oggyho zbožňujem a nedám na neho dopustiť. Takže 4* aj z toho dôvodu, že Oggy je moja srdcovka, z ďalšieho, že časť vo viktoriánskom Anglicku pre mňa samozrejme najlepšia a i z toho, že je to akoby také príjemné doplnenie ďalších troch epizód k seriálu. Niektoré scénky fakt stáli za to, no nenasmiala som sa na tom schuti ako pri seriáli. Čo je škoda. Ale Oggy je proste Oggy a nevedela by som k tomuto byť krutá nech by to už bolo o hocaké. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako jo, když přimhouřím oči, tak to bylo fajn. :) Hlavně první polovina. Ne, že bych dostávala záchvaty smíchu, ale pousmála jsem se docela často. Přidání ženského elementu bylo zajímavým zpestřením. Chvíli mi to i připomnělo atlas mraků - jak se děje odehrávaly v určitých časových liniích. Detaily prostředí byly docela propracované - například oheň byl opravdu ohňovej. ;) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zlatý věk animované grotesky je dávno pryč, ale sem tam se ještě nějaký zástupce objeví. Celovečerní Oggy jsou čtyři samostatné příběhy spojené jen existencí stejných hrdinů. První dva jsou výborné, třetí už využívá potenciálu postav a prostředí tak na polovinu a poslední je naštěstí velmi krátký. Animované parodie na Sherlocka Holmese a Star Wars přitom skýtaly takové možnosti... Nevím, co na to děti, já se bavil dobře (70%). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Švábi Joey, Marky a Dee Dee jsou pojmenováni podle členů americké punk-rockové skupiny Ramones. (ČSFD)

Reklama

Reklama