Reklama

Reklama

Až po uši

(seriál)
Trailer 1
Česko, (2014–2017), 13 h 21 min (Minutáž: 33–36 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Třináctidílný seriál, kterým společnost HBO Europe pokračuje ve vlastní české hrané tvorbě, režíroval Jan Hřebejk. Scénář napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy vyprávění, které se milostně zaplétají v homosexuálních i heterosexuálních vztazích, ztvárnili oblíbení čeští herci a herečky. Seriál Až po uši začíná tam, kde většina seriálů podobného žánru končí. Nezanechává diváky stát na prahu domácností a ložnic, ale s nadhledem a humorem je zatahuje do koloritu vnitřních světů, kde mezi milostnými povyraženími prosakují na povrch obavy a traumata, před kterými hrdinové seriálu utíkají: matka alkoholička, nechtěně těhotná přítelkyně, ztracený otec, nevěrný manžel, sebevražda sestry nebo nešťastná láska. Všechna tato bolest se musí v něčem utopit: v sexuálních avantýrách, alkoholu nebo v práci. A za instantní řešení svých krizí musí samozřejmě každý také poctivě zaplatit. (HBO Europe)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (218)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě v žádném případě nenaplnil nadšením. První sezóna byla ještě mírně nadprůměrná, přinesla množství humorných momentů, ale i celou řadu zklamání a nepřesvědčivých hereckých výkonů, ve druhé řadě došlo ke značnému poklesu kvality, ubylo kvalitního humoru a celá sezóna se stala jaksi těžkopádnější a nemile předvídatelnou. Jediným pevným bodem obou řad, tím pádem i celého seriálu, byl Hynek Čermák, který neustále podával perfektní výkon a po celou dobu mě skvěle bavil. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Geislerová, Čermák a Čvančarová v jednom, tak jsem to musel zkusit. Hned na začátku mě to chytlo a vlastně celou první sérii mě to udrželo v pozoru, tahle milenecká motanice. Vtípky byly super a hlavně herci a příběh bavili. Na druhou sérii jsem narazil náhodou, takže jsem se hned těšil jak to bude pokračovat dál, bohužel prvních pár dílu mě nijak extra neoslovilo, naštěstí v závěru se to pak zvedlo a začalo to zase bavit. V druhé sérii bavila maminka a majitel pohřebního ústavu. Samotné motanice se vztahy jak tomu bylo v první sérii jdou ze začátku v ústraní, ale v druhé polovině jsou zpět a zase baví. 70% ()

Reklama

Foox 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od další tuzemské vztahové konkurence, není klasickým povrchovým nakouknutím do lidských osudů, nýbrž podzimní povinností, která baví od první do třinácté epizody. V celé té záplavě Doktorů z ordinací v růžových ulicích působí Až po uši jako drahokam. Objektivně nejde o žádnou revoluci v televizi, ale „jen“ o kvalitní filmové řemeslo, pečlivost tvůrců a nutnou dávku inteligence. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších vztahových komediálních seriálů. Ač je to místy zkratkovité a kolem osmého dílu to zpomalí do nudy, tak se to zase rozjede do parády. Scéna kdy se potká Čvančarová u Geislerový s Kolesárovou tak to je herecký koncert, kde jsem šel smíchy do záchvatu. Geislerová umí hrát, to se ví, Kolesárová s menšími příležitostmi taky a nedělá ji problém i odvážnější svlíkací scény a i lesbické, ale co je největší pecka je výkon Čvančarové - nikdy jsem nevěřil, že by to byla herečka, ale tady to je absolutní herecký koncert na padesát způsobů a to nemluvím o odvaze lesbických scén a masážní nahoty. dále herecky exceluje Čermák a Holub a dobře je doplňuje Polívková a Havelka, jehož postava asertivního pohodovýho flegmatika mu sedla. A taky fúrie v podání Krobotové. Nedosahuje to hloubky jiných žánrů ale já se bavil. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Takto keby vypadala všetka česká seriálová tvorba, a všetka filmová by sa jej aspoň priblížila, smeknú pred nami aj žabožrúti. A ja si kúpim svoju prvú telku. Randenie, osamelosť, potreby, mindráky a situácie smutné i veselé, podané s nevídanou hereckou a režijnou gráciou. Farebné postavami i pocitmi, osobné krásnou Prahou. A najlepšia lezbická masáž v dejinách kinematografie! Až takto dobrý je ten Honza Hřebejk? Rád dám piatu hviezdu, ale až po zhliadnutí zvyšných desiatich epizód. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se měl původně jmenovat V objetí. (Waternoose)
  • Když Karel (Radek Holub) opravuje Emě (Anna Polívková) pod stolem počítač, Ema má na stole zapnutý iMac od společnosti Apple, což je počítač tzv. AiO (vše v jednom) a klasické PC pod stolem tedy postrádá smysl. (Fash)

Reklama

Reklama