Reklama

Reklama

American Yakuza 2

(TV film)
  • Česko Bok po boku (více)

Obsahy(1)

Bývalý policista Bob Malone nemá zrovna svůj den. Hrozí mu exekuce, v kapse nemá ani vindru a bankomat mu právě spolkl poslední kreditku. Když už si myslí, že to nemůže být horší, je zatčen a přímo z policejní stanice unesen členem japonské Yakuzy. Japonský gang má nevyřízené účty s tamním mafiánským bossem a Bob se do jejich války připletl náhodou. Mafiáni na to však neberou nejmenší ohledy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na pozdní večer. V rámci béček pohoda, v rámci mého vkusu moc jednotvárné, ale místy vtipné. Hlavně začátek s přepadením banky. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dynamické deväťdesiatkové béčko s pokrivkávajúcim scenárom a odfláknutou charakteristikou ústredných postáv, ktoré je však na druhej strane štedré na akčné momenty a drsňácke gestá. V dobe jeho vzniku som ho vo videopožičovniach nezaregistroval (a že som mal regály v akčnej sekcii slušne zmapované...), s chuťou som si ho však pozrel aj po 20 rokoch. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nudna chaoticka zlatanina s mizenymi niekolkymi prestrelkami a so zapletkou, ktora nedava zmysel. Jednu hviezdicku davam za zabavneho nonstop nasrateho Rookera. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční film mající veškeré aspekty svého žánru typické pro 90. léta překvapí svým zpracováním. Svojí výpravou, akčností, atmosférou a tempem vůbec není poznat, že se jedná o ryze televizní film. Tak tady si tvůrci dali hodně záležet. Za pozornost stojí Danielle Harris a to v roli rebelující puberťačky až neuvěřitelně sprosté na svého otce. Tuhle roli si totiž vlastně zopakovala, neboť už v takovéto pozici byla vidět o pět let dříve a to ve snímku s Brucem Willisem ´Poslední skaut´. Tady si otce neméně zdatně zahrál Michael Rooker, který je zároveň vzteklý zadlužený bývalý policajt. S dcerou se náhodně dostane do spárů japonské mafie vyřizující si účty s konkurenčním gangem a tak mají o zábavu postaráno. Spousta akce, žádná hluchá místa a příznačný motiv. Akční zábava jako každá jiná, jen televizní s zřejmě s větším rozpočtem. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jednička je kult, dvojka spíš béčková poloakčně komediální vyfikundace. Išibaši je opět k pomilování, opět natáhne nakonec bačkorky, ale i tak to stojí za shlédnutí. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

S jedničkou to má síce spoločné iba Išibašiho ale nevadí. Je to skrátka vyšité akčné B-čko kde to, že ide o TV počin nevidno. Má to peknú babenku a tonu hlášok, najmä "Cejtím svine, byl sem totiž odchován na vepřovém mase." 5* zaslúžene. ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemá to s yakuzou nic společného kromě pár Japonců. Otřesné B bez nápadu a logiky. Převládá trapná nuda. V 80 letech by to asi někoho zaujalo. ()

Reklama

Reklama