Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (70)

majo25 

všechny recenze uživatele

Príjemné 3D prekvapenie z Európy. Predchádzajúce belgické animáky boli iba priemerné, ale tento vybočuje. Človeku sa až nechce veriť, že to nie je made in u.s. Prepracovaná akčná a sympatická animácia s síce nie až tak originálnym, ale zato poctivo spracovaným príbehom. Nenáročná, a tým pádom pre deti ako ztvorená. Čomu by zodpovedal aj, povedzme že, ľahší humor. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Joooooo to jsem jednou takhle dostal za úkol pohlídat dceru maminčiny kamarádky, a byl mi přidělen tento animák v kině. Musím říct, ale že byl do písmene strašně fajn a ten kocour byl taky odvážný, když tak nějak i velil té skupince, co byla v tom domě. V jednu chvíli jsem si fakt myslel jen v to nejhorší. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ono je asi celkem jedno, jestli bude hlavní postava kocourek, malý želvák, anebo třeba mimozemšťan. Hlavně aby tyhle animované filmy z belgické provenience prostě byly na první pohled roztomilé a byla zde tak větší pravděpodobnost toho, že to na první pohled zaujme děti. To pak člověk ocení "Rebelku", která zrovna takhle prvoplánově roztomilá nebyla. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když čtu, že jde o pohádku pro nejmenší, začne mi běhat mráz po zádech. Pod tímto eufemismem se totiž většinou ukrývá bezduchá slátanina bez hlavy a paty s logiku postrádající zápletkou. Navíc doprovázená často plytkými, zcela nesmyslně definovanými postavami, které jednají a mluví tak, jak by nikdy žádný normální tvor nejednal a nemluvil. To ale naštěstí není případ tohoto filmečku, který se sice pravda určen spíše menším divákům, nicméně ani kritické oko dospělého tu nenajde ten šílený balast, o kterém se zmiňuji výše. Film je roztomilý, děj jednoduchý a snadno pochopitelný, animace doslova kouzelná. A hlavně tu chybí ta epileptická ztřeštěnost, úleťácká hip hop klipovitost a kupa vřeštících, poskakujících a po hlavách se mlátících degenů, jak je zvykem u řady dnešních cool animáků, které mají za cíl dokonale vymýt mozky malých neurotických capartů. A hlavně zaplať pánbůh tu na konci všichni sborně estrádně netančí, což z tohoto filmu dělá unikátní výjimku mezi dnešní produkcí. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Animácie veľmi pekné, na dobrej úrovni. Pár úsmevných situácií, ale inak to isté môžte vidieť vo veľa iných animovaných filmoch. Nič inovatívne i keď sa príbeh snažil byť zaujímavý a nápaditý. Celkovo to hodnotím ako priemerný animák, pri ktorom som sa v kine doslova nudil a čakal na to, kým skončí .... ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama