Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (70)

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Animácie veľmi pekné, na dobrej úrovni. Pár úsmevných situácií, ale inak to isté môžte vidieť vo veľa iných animovaných filmoch. Nič inovatívne i keď sa príbeh snažil byť zaujímavý a nápaditý. Celkovo to hodnotím ako priemerný animák, pri ktorom som sa v kine doslova nudil a čakal na to, kým skončí .... ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Je to taková skutečně dětská pohádka, kterou dospělý asi moc neocení, navíc s hrozným dabingem. Asi proto jsem u ní usínal a měl nakonec radost, že všechno dobře dopadlo - to znamená, že to skončilo. Jistá zájemkyně o dům řekla, že racionálně vzato, v tom domě straší. No, racionálně vzato, bylo to poměrně nudné strašení. Aspoň, že ta animace se povedla, tak to nakonec nebyl až tak ztracený čas. 3 hvězdičky - 65%. ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo Dům kouzel alespoň vzdáleně k něčemu přirovnat, tak asi k Toy Story (hlavně třetímu dílu) a V tom domě straší! Je třeba zmínit, že na animovaný film poměrně nezvykle, ale systematicky využívá hlediskový záběr. Škoda, že u toho veškeré ozvláštnění končí. Zbytek je už jen veskrze průměrným, ačkoli neurážejícím vyprávěním o opuštěném kocourovi, který našel nový domov. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Upřímně se přiznám, že jsem čekala, že půjde jen o další tuctovou animovanou pohádku, kterých jakoby poslední dobou bylo až přemnoženo. Protože se však snažím dávat všem animákům šanci rozhodla jsem se na film dívat s pokud možno nejmenšími předsudky. A dobře jsem udělala! Film se mi totiž opravdu líbil - bavil mě od začátku až do konce a už delší dobu jsem se u animáku tak upřímně nezasmála - většina animáků poslední doby totiž ve mě vyvolává povětšinou jen letmé úsměvy. Hlavní postava , tedy kocourek Bouřka je milý, roztomilý a snadno si ho oblíbíte. Bylo mi ho vážně líto i když šlo jen o smyšlený animák - nepochopím totiž nikdy lidi co dobrovolně opustí, vyhodí nebo dokonce ubližují zvířatům, ať už jsou skutečné nebo kreslené. Ale mojí nejoblíbenější postavou se nakonec stal čivavák á la Áďa Hitlerů (kdo viděl slovenské animované video o jorkšírech a jejich bojkotu, toto přirovnání pochopí), který mě bavil nejvíc a Edison :) ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Joooooo to jsem jednou takhle dostal za úkol pohlídat dceru maminčiny kamarádky, a byl mi přidělen tento animák v kině. Musím říct, ale že byl do písmene strašně fajn a ten kocour byl taky odvážný, když tak nějak i velil té skupince, co byla v tom domě. V jednu chvíli jsem si fakt myslel jen v to nejhorší. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama