Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (70)

Black-star 

všechny recenze uživatele

Krásná dětská pohádka, kde všechno je jak má v dětských pohádkách být. Dobro zvítězí nad zlem, zlo je po zásluze potrestáno a co nejvíc se mi líbí že zlo je tu zobrazeno adekvátně k věku dětí. Hlavní postavička kocourka je roztomilá a chytrá. A i přes nepřátelské prostředí bojuje. Jak říkám pro děti ideální a kouzelná pohádka :-) ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo Dům kouzel alespoň vzdáleně k něčemu přirovnat, tak asi k Toy Story (hlavně třetímu dílu) a V tom domě straší! Je třeba zmínit, že na animovaný film poměrně nezvykle, ale systematicky využívá hlediskový záběr. Škoda, že u toho veškeré ozvláštnění končí. Zbytek je už jen veskrze průměrným, ačkoli neurážejícím vyprávěním o opuštěném kocourovi, který našel nový domov. ()

Reklama

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Průměrný animovaný film pro děti (ani bych neřekl rodinný). Děj je možná až příliš přímočarý. Občas dobré akční scény / zajímavé "záběry", animace a technická stránka mi přijde velmi slušná, občas nějaký vtípek, spíše akční, než verbální. Jediné co mě nějak výrazněji zaujalo byl fakt, že občas zazní písnička třeba od The Cure či od The Madness! ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Ano, je to animáček pro děti. Proto ale není třeba mu ubírat na hodnocení. Příběh je akurátní pro malé diváky, roztomilé postavičky, kladné charaktery, které si oblíbíte, i záporák, který má správnou alergii na kočky. Přesto se děti naučí, že svět není jen černobílý a to díky králíkovi a jeho kamrádce myšce, kteří v průběhu filmu zjistí, že třeba měli špatné názory. No nebudu víc prozrazovat. Akorát musím poznamenat, že jsem hlavně zezačátku měla dost problém s pohybem po domě, jakoby za kočkou, nevím jak to popsat, jako by kamera prostě letěla někomu za zády a vypadalo to jako v počítačové hře a bylo to i tak neohrabané a trhané. Ale nakonec jsem to přestala vnímat, protože jinak byla animace celkem hezká, barevná, pro děti super. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Animácie veľmi pekné, na dobrej úrovni. Pár úsmevných situácií, ale inak to isté môžte vidieť vo veľa iných animovaných filmoch. Nič inovatívne i keď sa príbeh snažil byť zaujímavý a nápaditý. Celkovo to hodnotím ako priemerný animák, pri ktorom som sa v kine doslova nudil a čakal na to, kým skončí .... ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama