Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (70)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá, leč na druhou stranu nikterak přehnaně okouzlující pohádka ... z domu kouzel. Víceméně splňuje všechno, co se od správné pohádky očekává, včetně rozličných zvířátkových i jiných skopičin, přesto nenadchne. Jakoby jen poslušně plnila zadání scénáře ... bez zapojení vlastních mozkových závitů ... finále nevyjímaje - jen tak mimochodem: na můj vkus je závěrečná scénka OPĚT přes čáru, i když tentokrát jen maličko. To je nějaký novodobý standard (nebo spíš PODstandard) ... u novodobých animáků ??? Už mě ani nebaví o tom psát. Ale myslím, že dětem se vyprávění bude zamlouvat. ()

baner 

všechny recenze uživatele

Dom kuziel :) je kuzelny :) vidieť, že tvorcovia animák milujú a preto odvádzajú poctivú prácu. Rozprávka bola farebna až čarovne, hlavný hrdina sympatický a príbeh zábavný a ľahko Vás pohltí. Bol som na tom na 3D a dávno som nevidel tak dobrý film, ktorému by tak dobre sadlo 3D. Dej je jednoduchý a v každom momente ho dopĺňa pestrofarebná mozaika fantázií umelcov. Nájde sa aj pár momentov ktoré sa Vám zapíšu hlbšie do pamäte ( lezenie po strome, letiaci drak atd). Takže berte svoje ratolesti a vyrazte s nimi na tento dobrodružný animák plný akcií a zabavy :) Čarovný deduško je svojím charakterom veľké plus tohto zážitku. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ono je asi celkem jedno, jestli bude hlavní postava kocourek, malý želvák, anebo třeba mimozemšťan. Hlavně aby tyhle animované filmy z belgické provenience prostě byly na první pohled roztomilé a byla zde tak větší pravděpodobnost toho, že to na první pohled zaujme děti. To pak člověk ocení "Rebelku", která zrovna takhle prvoplánově roztomilá nebyla. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je to evropský počin, dá se to nazvat úspěchem. Animace je na velmi dobré úrovni a je zde i několik vedlejších postav, které tak trochu utkví v paměti. Na čem ale Dům kouzel padá jsou hlavní postavy, které jsou absolutně nezajímavé a někdy až otravné. Je to škoda, jelikož příběh sám o sobě není až tak špatný, i když jde vidět, že je mířený pouze na děti a bez skrytých vtípků pro dospělé. /60%/ (Kino - Prom.) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka s mačičkou v hlavnej úlohe a veľmi vydarenou animáciou. Príbeh so zápletkou tiež celkom ušiel, len tomu chýbal taký ten príjemný dôvtip, ktorý by to celé nejako spestril. Inými slovami niečo, čo by pôsobilo aj viac úsmevne. Pretože potenciál tam na to určite bol - menovite v trojici hlavných aktéroch mačička, zajac a myš. Po celý čas pôsobil príbeh viacmenej logicky, a potom zrazu v závere sa to zvrtlo to totálnej absurdity, ktorá pôsobila vážne nepochopiteľne. Ale tak ako oddychovka celkom fajn. Konečne nejaká milá rozprávka aj s mačičkou. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno