Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (70)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dům kouzel mi tak vzdáleně připomíná hraný film HON NA MYŠ a částečně třetí díl TOY STORY. HON NA MYŠ tím, že i tam se objevil chamtivý chlap, který chtěl získat starý dům. A že si jsou ty oba domy podobné... Tento je navíc takový starodávně útulný díky tomu skladišti, co starý kouzelník za roky nasbíral. S TOY STORY má zase podobného toho zlého plyšového medvěda, který se v Domě kouzel podobal králíkovi. A co už je tak samo sebou, tak ten roztomilej zrzavej kocourek, potrhlej dědek a hlavně závěrečná scéna s pokusem zlikvidovat dům pomocí koule na jeřábu. Na animovaný film pro děti je Dům kouzel pěknou podívanou i pro dospělé. [1261. hodnocení, 61. komentář, 63%] ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je to evropský počin, dá se to nazvat úspěchem. Animace je na velmi dobré úrovni a je zde i několik vedlejších postav, které tak trochu utkví v paměti. Na čem ale Dům kouzel padá jsou hlavní postavy, které jsou absolutně nezajímavé a někdy až otravné. Je to škoda, jelikož příběh sám o sobě není až tak špatný, i když jde vidět, že je mířený pouze na děti a bez skrytých vtípků pro dospělé. /60%/ (Kino - Prom.) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka s mačičkou v hlavnej úlohe a veľmi vydarenou animáciou. Príbeh so zápletkou tiež celkom ušiel, len tomu chýbal taký ten príjemný dôvtip, ktorý by to celé nejako spestril. Inými slovami niečo, čo by pôsobilo aj viac úsmevne. Pretože potenciál tam na to určite bol - menovite v trojici hlavných aktéroch mačička, zajac a myš. Po celý čas pôsobil príbeh viacmenej logicky, a potom zrazu v závere sa to zvrtlo to totálnej absurdity, ktorá pôsobila vážne nepochopiteľne. Ale tak ako oddychovka celkom fajn. Konečne nejaká milá rozprávka aj s mačičkou. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky 3D je tento film naprostá povinnost vidět. Takto povedené provedení a využití 3D se vidí málo. Příběh krásně plyne a nevím nevím jestli souhlasit se zdejšími komentáři, že film je pro 3 leté děti. Když se hlavní padouch pomine a snaží se kočičku zastřelit, není to zrovna podívaná pro 3 leté dítě. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Krásná dětská pohádka, kde všechno je jak má v dětských pohádkách být. Dobro zvítězí nad zlem, zlo je po zásluze potrestáno a co nejvíc se mi líbí že zlo je tu zobrazeno adekvátně k věku dětí. Hlavní postavička kocourka je roztomilá a chytrá. A i přes nepřátelské prostředí bojuje. Jak říkám pro děti ideální a kouzelná pohádka :-) ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama