Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

lebrond 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u Top Five s Chrisem Rockem, černošská komedie není pro každého a ne každý jim dokáže holdovat. Kevin Hart se konečně začíná objevovat i v rolích, které nejsou jenom o neustálém opakování slova f*uck. Dokonalý svědek mě potěšil pro nenásilný humor a skvělé herecké obsazení. Sice závěrečné scény se mohly trochu doladit, ale Hart s Gadem pobavili. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Další přitroublá americké komédie, která má všechno, co má mít: spoustu fekálního "humoru", politicky korektní obsazení, hraní na city a především vyžranýho americkýho troubu, kterýho si přes jeho loserovitost všichni zamilují a začnou ho obdivovat. Taky nějaký rednecky, pěkný auta, pěkný holky, spoustu muziky a hlavně páááártyyyy! Přes veškerou snahu pobavit diváka, jsem se jako obvykle u týhle americký komedie solidně nudil a poslední třetinu ani nedokoukal. Nejvíc bolí takový to jímavý vyznávání citů, promlouvání do duše, vzájemné narovnávání sebevědomí a hlavně neuvěřitelný bizarnosti - např. když se luxusní kurva během chvilky zamiluje do trouby Douga poté, co jej chvíli profesionálně ošmatává na jeho rozlučkový párty (během níž se Doug buď chová jako kokot anebo je všeobecně zesměšněn nechutnou zoofilií a zraněným dickem). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Americká komédia, ktorej námet je zo šablóny, ktorú kúpite aj na tureckom veľtrhu. Ale predsa len zábavnejšia, ako ostatné instantné produkty Made in America, prístupná pre väčšinu planetárnej populácie, obsahujúca občasné emócie, aby sa nepovedalo, že nemá väčšiu výpovednú hodnotu. Stačí? Nie? Tak si zapnite kanál číslo ( ? ) a pozrite sa, aké máme nádherné reklamy. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Problém vidím už v nápadu. Udělat dobrou komedii na tom, že se osamělý chlap boji přiznat své nastávající, že nemá žádné přátele je asi nemožné. Na vyřešení tohoto pseudo problému si najme profesionálního svědka a jeho divné kámoše. Těšil jsem se na Kaley "Penny" Cuoco. Je to vážně krásná holka, ale herecky zcela nepřesvědčivá. Přátelství je někdy víc než láska, toť pointa málo vtipného a spíše nudného filmu. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Určitě to není nějak převratná komedie, ale jako zábavná oddechovka naprosto plní svůj účel. Na nic jiného si tento film taky ani nehraje. Plusem je obsazení, do kterého se jim povedlo obsadit herce, kteří ke svým rolí tak nějak patří, a také základní premisa, která nekopíruje tisíc filmů před sebou. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama