Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Osviežujúca romantická komédia, ktorá opracúvava veľmi zaujímavý nápad a v zásade veľmi originálna myšlienka. Pobavil som sa na viacerých skvelých hláškach, aj keď na druhej strane sa to nevyhlo zbytočným a trápnym scénam. V rámci komédií to nie je nejaké terno, ale ten nápad je fajn a sympatické herecké obsadenie, najmä v podaní Kaley, nemohlo nič pokaziť. 60 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe fakt dobrá komédia, kde som sa pár krát naozaj nenútene schuti zasmial. Josh Gad bol skvelý a Hartova partička na čele so samotným Hartom, čo viac dodať. Kevin je borec a trošku mi v tejto úlohe pripomenul aj keď len trošku najslávnejšieho černošského komika (pre mňa osobne) a Eddieho Murphyho (v jeho najlepších časoch samozrejme). No dobre, podobá sa skôr na Chrisa Tuckera, ale to neva. Bláznivá odviazaná komédia. 85% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu filmu jsem nabyl dojmu, že půjde o úplnou kravinu, a v podstatě jsem se nemýlil. Byla to taková ta jednoduchá blbůstka, u níž se vřele doporučuje dát většině mozkových buněk volno, protože se nedá očekávat děj, který by na diváka kladl vyšší nároky. Aby nedošlo k omylu, já takové snímky nezavrhuji, protože pomáhají krátit dlouhou chvíli u nudných (ale nutných) domácích prací, a z tohoto hlediska bych mohl filmu napařit s klidem i tři hvězdičky, ale to by na mě tvůrci nesměli zkoušet morálně působit a hrát na city, zato by museli víc popracovat na humoru, který byl sice místy docela vydařený, ale často se utápěl v trapnosti. / Poučení: Pokud žiješ ve Spojených státech, buď společenský. Až se budeš chtít oženit, bude se ti to hodit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skvělého svědka na svatbu jsem si nemusel kupovat a zážitky s ním mám skutečné, ale kdybych před svatbou narazil na nějakou solidní agenturu, tak bych si ještě dokoupil partu "skutečných" přátel. S těmi od Jimmiho totiž byla sranda, i když ne vždy podle mého gusta, ale to bychom ve smlouvičce doladili. Za mě tedy v podstatě dobrý a to rozhodně nejsem svatební typ. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je tak na slabší tři hvězdy. Je to vcelku příjemná komedie, ale vůbec se nechytá na zbytek žánrovek a tak není divu, že jsem si ho všiml až teď. Pravděpodobně i v budoucnu na něho zapomenu a řeknu si jenom, jo to jsem vlastně už viděl. Obsazení není v ničem výjimečné, Kaley Cuocco sice splnila svou roli a Kevin Hart mě opět bavil, ale jinak zbytek je tu zbytečný. Olivia Thirlby však dokázala přes svůj malý čas získat mé sympatie a Nicky Whelan zde vypadá vyloženě jako anděl krásy. Jinak zbytek nestojí ani za zmínku což je blbý když hlavní postavu tu hraje Josh Gad. Když se odprostíme od herců, tak musím říct, že námět je to super a s jinými lidmi by to byl jistě názeř, ale pod taktovkou Garelicka je to spíš nakonec jen film, který je plný, nutno říct zábavných, scének. Příběh tu v podstatě nenavazuje a místo plynulého děje hází vždy jednu scénku za druhou, ale snaží se z nich vyždímat co nejvíce. Což sice kazí celkový dojem z filmu, ale na druhou stranu aspoň se párkrát zasmějete. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama