Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Cítim sa hrozne!" – „Kašli nato! Keby si vedel, čo o tebe babka hovorí, podpálil by si ju naschvál." Klasická americká komédia (tentoraz to výnimočne nemyslím v zlom), ktorá striedavo baví i nudí. Tých zábavných miest však bolo určite viac, hlavne pri aplikácii "párty trikov" priamo na svadbe som sa rehotal ako kôň. Na jedno pozretie a zabitie nudy celkom fajn film. 50 % ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka, slušné obsazení, ucházející hudba a v neposlední řadě i pár povedených frků- to je Wedding Ringer. Není to veledílo, na které by se s úctou vzpomínalo ještě za desítky let, ale je to přesně ten druh filmu, který si pustíte, když se chcete odreagovat a nad ničím moc nepřemýšlet. Ono zde ani není nad čím. Příběh je prostý, což ale není u takto přímočaré komedie na škodu. Ba naopak, je to jen ku prospěchu věci. Dalo se z toho určitě vyždímat víc, ale stejně tak to mohlo dopadnout mnohem hůř. Já zklamán nebyl a solidně si u snímku odpočinul. 60 % Oblíbená část- sezení na skleněném stole ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Osviežujúca romantická komédia, ktorá opracúvava veľmi zaujímavý nápad a v zásade veľmi originálna myšlienka. Pobavil som sa na viacerých skvelých hláškach, aj keď na druhej strane sa to nevyhlo zbytočným a trápnym scénam. V rámci komédií to nie je nejaké terno, ale ten nápad je fajn a sympatické herecké obsadenie, najmä v podaní Kaley, nemohlo nič pokaziť. 60 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvotná idea v podstate podobná ako pri I Love You Man, takže som sa dosť obával, čo chcú z tohto námetu vlastne vymlátiť znovu. Ale napokon musím uznať, že to bolo celkom vydarené a dokonca som sa na tom aj pár krát zasmial (čo sa mi pri amerických komédiách stáva čoraz menej). Ale na moje prekvapenie v tom nebolo až toľko klišé ako by sa dalo čakať. Škoda viacerých absurdností, ktoré ten celý výborný dojem trochu ťahali smerom nadol, ale tak na americké pomery tohto žánru to bol aj tak nadpriemer. Za normálnych okolností 3-hviezdičkový film, ale trochu sa to vymykalo z priemeru, takže +1* navyše. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Není to sice úplně na pět hvězd, ale tenhle film byl přesně to, co jsem v danou chvíli potřeboval! Plný mých oblíbených herců, plný perfektních scén. Už dlouho jsem se u nějakého filmu tak nenasmál. Mělo to prostě vše, co mě v danou chvíli činilo happy a já si ho užil do poslední minuty. Žádné otravné natahování a slepá místa, tohle byla prostě jízda od začátku do konce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama