Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chtěl vidět všechno. Jedné noci ale viděl příliš mnoho.  Newyorský novinář Eli Wurman sleduje celou svou dlouhou kariéru život bohatých a slavných. Když ho známý herec Cary Launer ze strachu před skandálem požádá, aby se diskrétně postaral o mladou herečku Jilli, netuší, že nebezpečný svět intrik a zločinu utahuje smyčku kolem jeho krku. Nekonečné noci na Manhattanu skrývají kouzlo i velké riziko. Ten, kdo moc vidí a slyší, je nežádoucí. Zoufalý Eli nakonec musí vyhledat svou přítelkyni Victorii a požádat ji o pomoc. Lidi, co znám - nezáleží na tom, kdo jsi, ale koho znáš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásne zbytočný film, ktorý divákovi akurát dá tak porovnanie, že Al Pacino pri pani Leoni alebo Basinger vyzerá ako nepodarený škriatok, no herecky to je ako pán profesor v porovnaní s učňom z osobitnej školy. A to pritom sám hral len svoj podpriemer ospalého až polomŕtveho narkomana, ale asi sa nie je čo diviť, keď v tom istom roku natočil Insomniu. Nie je tu komu fandiť, ani na čom sa baviť. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Troska bez života se snaží vysápat zpátky nahoru. Pacino je dokonalý, potácí se na pokraji zhroucení, s výrazem člověka jedoucího na setrvačník. Nebudeme tak za čas vypadat my všichni? Příběh je celkem průměrný, moc mocných a jejich dvojí život. Nebýt Alova hereckého koncertu, nestálo by to za nic. P.S: Kim Basinger je tu strašně roztomilá. Nejhorší na tomhle světě Michaele, je příliš vědět. Radši se pokus zůstat naivní. To je lepší. ()

Reklama

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Slaboučký film, který nedokázal nic jiného než nudit... Špatný scénář nedával ani božskému Alovi moc prostoru. O čem to proboha bylo? Nene... tohle byla rána vedle a nebýt Al Pacina, na kterém to celé bylo vlastně postaveno, tak by hodnocení kleslo nebezpečně nízko. I tak to víc jako dva punti nemá... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Horko těžko jsem do tohodle zakousával. Po většinu času jsem tedy téměř netušil která bije. Zazlívám to samozřejmě tvůrcům že podobně nudný snímek nechali vůbec spatřit světlo světa. Pacino dokáže předvést mnohem více. Snímek spíše z let kdy pomalu ale jistě začínal vyklízet pozice a stahovat se do horších snímků. 35% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Do kategorie lehkého nadprůměru vytahuje tento thriller herecká účast Al Pacina, který v roli stárnoucího,vyhaslého poskoka velkých mediálních hvězd podává tradičně dobrý výkon a přidává snímku 20%. Z ostatních herců stojí za zmínku pohledná Téa Leoni jako zhýralá filmová hvězdička. Scénář bohužel není moc objevný -filmů s podobným námětem jsem viděl nejméně tucet.Celkový dojem 60%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v New Yorku vo februári 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama