Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie úspešnej britskej komédie The Inbetweeners (2011) sleduje príbehy štyroch najlepších priateľov: Willa (Simon Bird), Jaya (James Buckley), Neila (Blake Harrison), Simona (Joe Thomas). Už je to takmer rok, čo Jay býva so svojím strýkom v Austrálii, Neil si našiel prácu a Simon s Willom študujú na rôznych univerzitách. Ich životy sú opäť nudné v porovnaní s minuloročnými prázdninami. Všetko sa zmení, keď sa ostatným ozve Jay, ktorý tvrdí, že zahájil prevádzku nočného klubu v Austrálii a má toľko žien, koľko sa mu zažiada. Sľubuje, že sa nachádza v "hlavnom meste sexu", a chce, aby jeho priatelia prišli za ním na dovolenku. Ostatní takto dostávajú ponuku, ktorá sa neodmieta, a tak sa vydajú na svoje druhé prázdniny bez rodičov, počas ktorých by mali svoju pozornosť opäť upriamiť najmä na pitie a dievčatá. Postupom času však zisťujú, že nie všetko, čo im ich kamarát nahovoril, bola pravda. (Brano)

(více)

Recenze (54)

William_ 

všechny recenze uživatele

Je to stejně trhlé jako předešlý film okořeněný o fekální scény na koupališti a na poušti. Tento druh humoru trochu připomínající seriál South Park je docela mi blízký (nic proti němu nemám), ale chápu že to rozhodně nesedne všem, někdy to je opravdu přes čáru. Naivita hlavních hrdinů/tragédů je skvělá a škoda trochu slabšího konce, který byl mi přišel hodně narychlo. Moc jsem se u závěru nebavil. Zbytek filmu jsem se královsky bavil a film mohu jako parádní letní osvěžení velice doporučit. 8/10. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Po výborném seriálu a našlapaném prvním filmu přichází velmi ospalé pokračování. I přes to, že se opět sešla celá parta včetně několika známých z minulých částí, tak tentokrát už nestačí po celou dobu bavit. Spousta fórů vyznívá do prázdna nebo už jsou za hranicí toho, co jsme u nich měli dřív, tak rádi. Občas vás sice něco probudí z polospánku a máte pocit, že se to zase vrací k lepšímu, ale bohužel krom těchto světlejších chvilek se jedná o pouhopouhou recyklaci předchozích vtipů a zápletek. Snad už tuhle látku nechají tvůrci na pokoji. 5.5/10 ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tohle už dávno nejsou ti mladí a naivní přizdis*áči, tohle jsou prostě jen monstrózní s*áči! Všechno je vyhrocené do absolutního absurdna. Will už není trapný podivín postrádající "social-skill", on je to jen strašně nesympatický čů*ák. Jay (ač se to zdá téměř nemožné) postoupil na další úroveň vylízanosti a Neil je zkrátka mentál. Ne, že by se nějaký vtipný gag nenašel (vede "rape-alarm scénka"), ale příliš často je to už moc daleko za hranicí trapnosti a fekálisté si jistě také přijdou na své. "Britský feeling" v nedohlednu a dějová linka těžce nezvládnutá. Zklamané 2*. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Přizdisráči" Will, Simon, Jay a Neil opět vyložili svoje genitálie na stůl a ačkoliv se to zdálo téměř nemožné,tak ještě řádně přiložili pod kotlem. Budu šetřit místem i myšlenkou a rovnou Vás odkáži na svůj komentář k prvnímu Inbetweeners celovečerního úletu. Snad jenom to, že Morris s Beesleym ještě přitlačili na exkrementech a tělních tekutinách, což v důsledku nepřidává na toaletnosti, ale dělá z Inbetweeners 2 jednu z komediálních událostí roku. Uznávám, tenhle styl humoru určitě není vhodný pro každého, ale mě je pětatřicet a královsky jsem se bavil :D ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

jsem fanda seriálu a první film mě, i přes zdejší neslavné hodnocení, opravdu bavil.. jenže ve dvojce je vtipu (resp. vtipných scén) minimum a ústřední čtveřice navíc tak nějak přestala být bandou sympatických looserů, co se chovají jako dementi, aby z nich už byli právě jen ti naprostí dementi.. a už to prostě tak nějak není ono... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natočení snímku bylo vyslyšením prosby fanoušků, kteří si přáli pokračování. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama