Reklama

Reklama

Annabelle

Trailer 2

Obsahy(1)

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (621)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se jak filmu budu křivdit, jak ho budu lynchovat!! No světe div se, se tak nestane, Annabelle je totiž nejděsivějším filmem roku 2014. Oculuse, Delivera us from Devila a Babadooka si dává k snídaňi a o parodiích jako Jessabelle či Ouija ani nemluvím. Už od začátku film nastolí rychlé tempo, solidní soundtrack, krásný retro look a spousta lekaček, Ano lekl jsem se 2x a 3x slušně cuknul. Scéna ve výtahu absolutně dech vyrážející!! Mráz po zádech a husí kůže je nevyhnutelná. Annabelle je tedy Solidním old school hororem a poctou všem 80-90 létům, byť je to pořád dokola, tahle forma mi sedla. Vzhledem k tomu jaký odpor/averzi k duchařinám mám, tahle příjemně překvapila a nebojím se jí vychválit. 70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

John R. Leonetti v tomto hororovom svete (Annabelle, Conjuring) vymenil kameramanskú výplatu za režisérsku a nebola to zla výmena. Leonetti vás dokáže držať v napätí a vystrašiť vás slušnými lakačkami, ale s príbehu a scenáru viac nevyťaží a tak sa Annabelle plazí pri slušnom nadpriemere. V dnešnej dobe jeden s tých lepších obyčajných hororov. 60% - 3* ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Od tohto hororu som čakala naozaj viac. Mnoho hororov (dobre tak každý) idem pozerať vždy so strachom. Potom si však uvedomím, že to vôbec nie je tak bububu ako som očakávala a začne ma film nudiť. Tu však celkový dojem pokazil najmä ten diabol, čert, satan alebo čo to bolo zač. Skôr než desivý bol tento bubák akousi paródiou na niečo čo je desivé. A ja neviem či sú tí ľudia naozaj tak slepí, že o takto nechutnej bábe povedia, že je krásna a ešte si ju chcú vystaviť doma niekde na poličku. No ani náhodou v momente by som ju spálila. Ale zas sa mi celkom páčilo to prepojenie s besnením Mansonovej rodiny. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na tomto pokusu o horor funguje pár lekaček. Člověk se lekne zejména díky velmi kvalitnímu a hlasitému zvukovému doprovodu. Snad jednou se mi dokonce prohnaly zimomriavky po zádech. Zbytek je hrůza a děs, nebo také 95 minut nudné hry na nuděnou. Scénář musel psát človíček, který byl dlouhodobě minimálně na piku. Celý projekt byl evidentně svěřen do rukou amatérů, když budete odvážní a nakouknete na jejich filmografie a dost jasně se ukázalo, že to nebylo zrovna šťastné rozhodnutí. Příběh je neuvěřitelně nezáživná až těžce debilní záležitost. Celý film tak hrozně trpí a diváci bohužel s ním. Atmosféra místy na diváka hodila očko, ale co to bylo platné, když jsem se asi milionkrát přistihl, že myslím na něco úplně jiného a nevěnuji snímku takřka žádnou pozornost. Znovu se zopakuji. Průser tohoto snímku tkví v tom, že těžce nezvládá diváky alespoň malinko vtáhnout do děje. Bez zaujetí jsem se párkrát lekl. A co si vlastně budeme nalhávat. Samotná panenka byla v tomto filmu těžce k hovnu, neboť houslila asi tak 66. housle. Kdyby ve filmu chyběla, divák by si toho snad ani nevšiml. Ano, takhle těžce nepodstatná hlavní rekvizita tohoto nezdařeného pokusu o film, skutečně je. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka,která se veze na úspěchu(dle mého názoru zbytečně přeceňovaného) v zajetí demonů.Totálně nevyužitý potenciál.otřesný zvuk a o kameře ani nemluvě.Tohle ti teda Leonetti vůbec nevyšlo.Jestli to tak půjde dál ,tak by měl radši svoje řemeslo pověsit na hřebík.Film o Annabelle bez Annabelle.Nikdy víc.Hnus.Jdu blejt........... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (38)

  • V závěrečných scéně, kdy vstoupí do obchodu žena a chce si koupit panenku, lze spatřit v povzdálí na skříni ležící skutečnou podobiznu panenky Annabelle. (ČSFD)
  • Annabelle se dnes nachází v Muzeu okultních předmětů v městě Monroe, které založili manželé Warrenovi. (Duoscop)

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

18.10.2018

Patrick Wilson (Aquaman) a Vera Farmiga (Zdrojový kód) si zopakují své role Eda a Lorraine Warrenových v třetím dílu spin-offové Annabelle. Příběh třetího filmu se bude točit okolo proslulé panenky,… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama