Reklama

Reklama

Rezistence

  • USA Insurgent (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z Tris a Čtyřky se během okamžiku stali psanci podobní lovné zvěři. Nikde není klid a bezpečno, vůdkyně sekce Sečtělých je s pomocí ozbrojené sekce Neohrožených neúnavně pronásleduje odhodlaná dostat je za každou cenu. Současně nechává pochytat další divergentní lidi, kteří do stanoveného společenského systému nezapadají. Vystavuje je krutým testům, aby odhalila vhodnou osobu, jenž jí může pomoci rozluštit dávné tajemství. Tris a Čtyřka zjišťují, že mají víc spojenců, než se zdálo, rozhodnou se přestat utíkat a zkusí překvapivý protiútok. Je to právě Tris, která se stane klíčem k tajemství, na němž stojí základy světa, ve kterém žijí. Tajemství minulosti i budoucnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (35)

Trailer 3

Recenze (512)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Béčková varianta áčkového Hunger Games. Akorát méně politické, méně užvaněné a mnohem přímočařejší s podobně sympatickou hlavní představitelkou a ROZHODNĚ lepší chemií ústředního dua. Bohužel se tvůrci nevyvarovali typických trademarků nízky PG teen zábavy, tedy trapně předvídatelný scénář, nevěrohodné emocionální dilemata a zoufalé oslí můstky (na poslední chvíli má ten či onen zemřít a cvak - dějová přesmyčka, někdo ho zachrání.). I tak to ale uteče výrazně rychleji, než trojka Hunger Games a nebudete z toho mít takový ten pocit zneužití, protože zas tak velké očekávání divák u Divergent série nemá, ale počítat se s ní musí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne zhruba na úrovni jednotky. Plusom je pár lepších akčných scén a trocha napätia, mínusom zasa, že tu opadlo mystérium ohľadom samotných frakcií, diváka už tak nepohlcuje scifi atmosféra fiktívneho sveta. Celkovo ma snímok nijak výrazne nenadchol, ale ani neodradil od pokračovania. Budúcnosť ukáže, čo je za mestom.... 65/100 ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Poposunuli jsme se o pět dní kupředu. Winsletčina prdel mordyjácky bobtná, Tris má jedno oko větší (patrně mrtvička), všichni změnili sto plus padesátkrát strany, byl vykopán artefakt a dojde k pohlavnímu styku. Nezkoušejte nad dějem přemýšlet, jen pusťte koutkem slinu a prsty zajeďte do trenek, neboť oligofrenický výzor pomáhá vstřebat složité nástrahy této peripetie. Tak. Hotovo. Z kleté stává se vyvolená. Naši divergentní přátelé zrezistentuovali a míří za hradby ven, proskotačit se po polích. Copak je tam asi čeká? Allegiantence? Flatulence? Vylízané řitní věnce? Žijme zatím v napětí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem divergentní, rezistentní, paranoidní a nelíbí se mi Tris. Z nějakého záhadného důvodu, který se patrně skrýval v té blikající krabici, jsem se však při pobíhání mezi jednotlivými sekcemi a odpadlíky snad ani nenudil. Přesto si myslím, že mám příliš málo akné na to, abych byl z této dietní sci-fi nějak zvlášť unesený. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tyto teenager romány z per autorek-spisovatelek, zabalené do pseudo sci-fi/fantasy hovna, to je neblahý jev dnešní popkultury. Slovy Simony Stašové z Pelíšek - tolik peněz to stálo, a přitom taková blbost. Respektovaných, divadlem ošlehaných charakterních hereček Jodie Foster a Naomi Watts mi bylo upřímně líto.Vím, že nákladné hypotéky na Floridě se musí platit, ale stejně, mají to tyhle dvě dámy zapotřebí? ()

Galerie (167)

Zajímavosti (16)

  • Jedná se o první film v kariéře Kate Winslet, v němž si zopakuje svou roli v pokračování. (kklepkaa)

Související novinky

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Reklama

Reklama