Reklama

Reklama

Rezistence

  • USA Insurgent (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z Tris a Čtyřky se během okamžiku stali psanci podobní lovné zvěři. Nikde není klid a bezpečno, vůdkyně sekce Sečtělých je s pomocí ozbrojené sekce Neohrožených neúnavně pronásleduje odhodlaná dostat je za každou cenu. Současně nechává pochytat další divergentní lidi, kteří do stanoveného společenského systému nezapadají. Vystavuje je krutým testům, aby odhalila vhodnou osobu, jenž jí může pomoci rozluštit dávné tajemství. Tris a Čtyřka zjišťují, že mají víc spojenců, než se zdálo, rozhodnou se přestat utíkat a zkusí překvapivý protiútok. Je to právě Tris, která se stane klíčem k tajemství, na němž stojí základy světa, ve kterém žijí. Tajemství minulosti i budoucnosti. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

breeder

vidíš, si to (po ~2 mesiacoch) posral, moje horšie resp. bojovnejšie ja sa do teba pustilo a máš po chlebe xD . Dead man walking ((:

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

breeder

Tady už nejde o HG, ty mozgu. Tady jde o to, že tu meleš něco o schizofrenii. Tak se kousni třeba do zadku a nereaguj na mě. 

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

beba789 , Mukade

Alebo ste jeden človek, trpiaci schizofrénou, aj to by bolo možné... poprosím, svadobné oznámenie mi neposielať, tieto veci si pokojne riešte intímne.

 

Vysoká kvalita filmu je čisto subjektívna vec. A Hunger Games sa utápa vo vlastnej prevarenej vode. Námet z knihy evidentne nie je všetko, postapokaliptický svet a romantické love story trojuholníky už vôbec, divím sa, že niektorým producentom Hollywoodu to ešte stále nedošlo.

Ešte niečo?

na příspěvěk reagoval beba789

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

breeder

tam máš pekné farebné ikonky, vedľa príspevkov, takže ani nemusíš čítať nicky a rovno môžeš jej a moje reakcie  preskakovať, keď sa ti niečo nepáči. My sme sa rozhodli že budeme tu randiť a to až do svatby lebo tu s tým môžeme častejšie niekomu liezť na nervy  :p  ((:

na příspěvěk reagoval breeder

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

beba789

Vy ste snúbenci? Prečo nejdete randiť na pokec?

Okrem toho, teda ani Hunger Games nie je zrovna vrchol IQ tykve. Takže diskusie ohľadom mediálne slabšie spropagovaného, PR chudobnejšieho a menej nákladnejšieho duo-filmu Divergencia a Rezistencia vnímam ako nefér a údery pod pás.

Kedy, riešenie vzťahov, všeliake intrigy, to vy vnímate ako vrchol IQ? Že vám dej prekombinujú, prisypú všehodžús, vyumelkujú, vytampónujú až na doraz, to vás baví?

na příspěvěk reagoval beba789, Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

breeder

áno, napr paralela pre súčasnú situáciu s utečencami v eú: amity-slniečkári, dauntless-ultrapravičiari, atď... :) (zlatá stredná cesta vyváženej divergencie, o tej má ale každý svoju predstavu a aj si každý myslí že on je ten "v strede a divergentný" ((:   )

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Kobain

jasné, že nie je film dokonalý. Ale netreba zabúdať, že 4-ka bol profík, hlavný leader neohrozených. Tak hádam aj lepšie strieľa, nie? Však svoje schopnosti dokazuje už od 1. dielu.

 

Mimo to, ten účes sedí takmer vždy u všetkých filmových postáv v tomto filme a verím, že i u mnohých ďalších filmov je to obdobne, v tomto prípade to nie je nejak zvlášť zásadné -

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

No toto. Prepracovanejšie i dej bol pútavejší než v 1. dieli. A skutočne paralela na svet aj jeho dejiny. Nachádzame tu diskrimináciu i segregáciu, diktát a k slovu sa pridá aj slobodná voľba. Nadanie robí veľa, ale s veľkým vypätím síl možno prekonať aj talent a uplatniť sa. Zároveň mi to prišlo naozaj zaujímavo a nevtieravo podané, občas drsné, kruté a surové, bezútešné. Oproti Hunger Games, ktoré vnímam len ako pozlátko a marketing postavený na J. Lawrence, v tomto prípade Rezistencia - jednoznačne 4,5 hviezdy odo mňa.

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Kobain

niekde také veci aj mne vadia ale tu mi nevadili, možno aj preto že mne je hlavná hrdinka naopak sympatická :)

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Mukade

Ale tady to je fakt dost vidět, stejně jako když se hlavní nesympatická hrdinka stříhá sama vlasy a je z toho pěkný účes, který vydrží perfektní dokonce celý film-)

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Kobain

obdoba toho platí viac-menej o všetkých akčných filmoch. Tu to mohli samozrejme ešte o trochu viac prehnať keďže to je tínedžerský film

na příspěvěk reagoval Kobain

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

tvl tři lidi běží po louce a vojáci co je honí a kryjí se v lese je nejsou schopní trefit, zato ty tři borci se do vojáků v lese vesele trefují.) lol film-))))))

na příspěvěk reagoval Mukade, breeder

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Tenhle díl mi přišel slabší než ten první. Je tu sice víc akce, což mi nevadilo, ale byla dost nepřehledná a kamera od ní většinou uhejbala a to mi nejvíc vadilo u bitky ve vlaku. Navíc, asi kvůli nárustu akce, je příběh dost uspěchanej, a tak se z klaďasů stávají záporáci a naopak, během mrknutí oka. Navíc je tu několik nezodpovězenejch otázek, jako důležitejch otázek. Co se týče postav, tak s těma nemám nejmenší problém, hlavní duo je ok (Triss navíc ty krátký vlasy slušej), záporačka je pořád kvalitní mrcha a zbytek mi taky nevadil. A ten konec, ten mě dost rozhodil. Vůbec netušim jak je to myšlený a hlavně, jak na to chtěj navázat dalším filmem, navíc už "tradičně" rozděleným na dva.

No uvidíme, dávám 4*, na další se určitě kouknu, ale do kina na něj nejdu.(Na tenhle jsem chtěl jít, ale nevyšlo mi to.)

na příspěvěk reagoval DannyBurino

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Vždy sa tam nájde niečo čo ma baví. Či už akčná scéna. Vedľajšia postava alebo najčastejšie len niečo tak dobrbu že sa pobavím.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Cakal som, ze napises neico take. Ale je rozdiel sledovat 1* kokotinu zo zanru, ktory ma bavi a dufat, ze tam bude nieco dobre alebo sledovat filmy zo zanru, ktory ma nebavi.

Takze teba asi tento teenage postapo zaner bavi. No, ok. Kazdy ma nejaky guilty pleasure zaner. :))

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Neviem, to je ako sa ťa spýtať, prečo si ty pozeral všetky tie filmy kde si dal 1-2*. Každý pozeráme kokotiny. U niektorých je to zotrvačnosť. Twilight som pozeral preto, lebo Twilight originál je vtipnejší ako Twilight paródia. Plus človek potom chápe tie vtipy, narážky a honest trailery. A poriadne môžeš hejtovať iba to čo si videl. A toto má 62% a prirovnania ako akčná jazda. No nepozri si to.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Ale to fakt nepatřím. Jenom to nehážu do jednoho pytle i když pravda Rezistence nic moc takovej průměr po Divergenci jsem čekal víc, ale určitě se těším teď v září na pokračování Labyrintu, protože na to jak jsem se tam toho prvního filmu bál, tak mě to nakonec velmi příjemně překvapilo a do dvojky vkládám ještě větší naděje, protože všechny nesympatický postavy co mě v jedničce srali, tak chcípli.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

ywo666

Věc názoru. neříkám, že je to zázrak, ale je to tak o dvě třídy vejš než, Twilight, Hunger Games, Hostitel apod. Jednička byla dost dobrá, nebojím se říct, dvojka je průměr.

na příspěvěk reagoval ywo666

Související novinky

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Reklama

Reklama