Reklama

Reklama

Smrt ve tmě

  • USA Don't Breathe (více)
Trailer 2

Rocky (Jane Levy), rozhodnutá vymanit se z područí své násilnické matky a zachránit svou mladší sestru před životem bez jakékoliv perspektivy, ke kterému jsou obě okolnostmi odsouzeny směřovat, je ochotna udělat pro dosažení svého cíle naprosto cokoliv. Společně se svými kamarády Alexem (Dylan Minnette) a Moneym (Daniel Zovatto) mají už na svém kontě sérii pečlivě naplánovaných vloupání ve snaze získat dostatek peněz na nový život daleko od svých beznadějných osudů v rodném Detroitu. Jejich zoufalá kriminální činnost jim ale zatím příliš peněz nevynesla, takže když se jim donese informace o slepci (Stephen Lang), žijícím o samotě v opuštěné čtvrti, v jehož domě se údajně ukrývá velké bohatství, souhlasí všichni tři s tím, že se pokusí o svou největší a poslední loupež. Jejich zamýšlená oběť se ale velice záhy ukazuje jako mnohem nebezpečnější, než si vůbec dokázali představit. Zatímco je slepec nemilosrdně pronásleduje svým důkladně opevněným domem, s hrůzou zjišťují, že se v něm ukrývá mnohem více než pouhé cennosti. (Falcon)

(více)

Diskuze

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Kterého blba napadlo udělat tak stupidní koncept filmu? To jako bylo myšleno vážně, že dramatizovali scény, ve kterých jde ZMRDŮM o život? Proč bych se měl bát o ty zlodějské svině?

na příspěvěk reagoval mm13

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Logiku v hororech nema cenu hledat. To je jak v ducharinach, tieickrat si rikas, ne nechod tam! Stejne se ty postavy vzdy pujdou presvedcit. Vzdycky jsem si rikal, jak muzou byt tak debilni a radsi to nezaspi nebo proste neutecou, ale kazdy clovek reaguje jinak. Jednou me zkousel kamamarad a udelal jsem presne to debilni, co oni. Zvedl jsem se z postele s sel se presvedcit, co to je za podelany zvuk, ac jsem byl posrany sebevic.

Uživatel Pilda17 smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wolv3rine

To zase byla kokotina pro me. Ale tak kazdy ma svuj vkus. Nikomu ho neberu. Ja se u tehle sracky bavil, v kine jsem byl spokojeny, doma uz jsem take videl a dobry, zadny problem nemam.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Trefne si vystihol, preco je Vac totalna chujovina. :)))

Ale hlavne, ze si tomu drbol 5* a na druhej strane vies ktorej klasike len 3*. Ts, ts.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wolv3rine

V plno hororech jsou nesmysly. Si vezmi třeba Věc. Na polární základně je mimozemšťan, co duplikuje a zabíjí lidi a proto se v tom filmu špacírujou všichni sami, místo toho, aby nejlíp i na hajzl chodili nejmíň v pěti lidech:)

na příspěvěk reagoval Lacike, Pilda17, Pilda17

Wolv3rine

Wolv3rine (hodnocení, recenze)

Pilda17

Že to je horor přece neznamená, že musí bejt scénář postavenej na naprostejch nesmyslech (navíc označení horor bych sem snad ani moc necpal). Každopádně sem si hned spravil chuť Očima mé matky, sice by se tam taky dalo najít pár nedostatků, ale ta atmosféra je totálně devastující, a to stačí jen náznaky, to se jen tak nevidí. Takhle by měl vypadat HOROR ;)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Pilda17

Uživatel Wolv3rine smazal svůj příspěvek.

Wolv3rine

Wolv3rine (hodnocení, recenze)

A dalších 90 minut mýho života v prdeli. Co to jako mělo bejt? Ti tři/dva/jeden idioti nebyli ani schopný vylézt nějakým oknem z baráku, ale radši jdou přes sklep? Fízlům ten sklep nepřipadal divnej? Krve tý unesený holky tam bylo určitě taky dost. A tak by se dalo pokračovat eště hooodně dlouho....

na příspěvěk reagoval Pilda17

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

DanušeGr.

Když zde chce někdo přidávat komentáře, tak se musí naučit napřed česky. 

Zopakujte si především čtení s porozuměním, učivo první třídy ZŠ.

DanušeGr.

DanušeGr. (hodnocení, recenze)

TheDon

Když zde chce někdo přidávat komentáře, tak se musí naučit napřed česky. Zopakujte si především vyjmenovaná slova, učivo ZŠ.   

na příspěvěk reagoval Marceloo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jo člověk co přes deset let, srmdí na pracáku a nechá se živit, od své "přítelkyně" fakt musí vědět, jak je těžké získat peníze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

tomy4you

Není hrdinka.. riskovala život, ztratila své přátele, ale rozhodla se pro prachy a život v luxusu.. většinou peníze se nedaj vzít lehkou cestou.. je tolik překážek, a buď to vyjde (luxusní život) nebo ne a hrozí smrt nebo vězení.. vždy člověk musí riskovat a ne každému se to povede..

tomy4you

tomy4you (hodnocení, recenze)

Ja to rikam porad zlodej je hrdina xD. To byla blbost, zlodejka ho okrade a ma se fajne romove kradou a lidi na ne nadavaji a pritom jsou to hrdinove xD

na příspěvěk reagoval rounen, rounen

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Tenhle film směřoval směle ke čtyřem hvězdám, závěr filmu byl k nim předurčen. ALE ! Přichází závěrečná akční nepochopytel ná  typicky hollywoodská mainstreamově kýčová scéna. A tím to celé zazdí. Takže jen tři.

na příspěvěk reagoval TheDon

Padme_Anakin

Padme_Anakin (hodnocení, recenze)

dr.horrible , mm13

V pohodě, chápu, máte to trochu jinak než já. Mně to u filmů tohoto žánru nevadí, benevolentně odpouštím (prostě to beru jako "pohádku" a v pohádkách jde všechno). Na druhou stranu pravdou je a to přiznávám, že u jiných filmových žánrů to vnímám stejně jako vy.

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

mm13

Tak v tom s tebou souhlasím, logiku by to mělo mít určitě. Na občasný nelogický chování postav jsou snad všichni zvyknutí, ale mělo by to dávat aspoň trochu smysl, co se týče příběhové stránky.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

TheDon

Nepíšem konkrétne o A Man In The Dark, ten som zatiaľ nevidel, nie celý. Reagujem na vyjadrenie, že keď je to horor a má atmosféru, tak logika je u prdele.

na příspěvěk reagoval TheDon

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Padme_Anakin

Nesúhlasím. Logika nepatrí iba do takého filmu, ktorý ju porušuje vedome, vystrkuje jej aj všetkým šprtalom prostredník. Bez ohľadu na žáner (vrátane animovanej rozprávkovej komédie s prvkami hororu). Ak to tebe neprekáža, je to tvoja vec, ja ale, ak mám vypnúť a nepremýšľať, tak nesmiem byť vyrušený nejakou do neba volajúcou hlúposťou. Samozrejme nepozerám film, aby som sa v ňom rýpal a pitval a potom mudroval, ale ak sa v ňom pritrafí hrubé zrno, je po zážitku, relaxe a vlastne aj tej atmosfére, nech bola dovtedy akákoľvek hustá.

na příspěvěk reagoval TheDon, Padme_Anakin

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama