Reklama

Reklama

Unesení vetřelci

  • USA Alien Abduction
Trailer

Mladý Riley odjede s rodinou kempovat do "Brown Mountain" v Severní Karolíně. Oblast je proslulá neuvěřitelnými historkami a nevysvětlitelnými úkazy, kdy na tam zmizelo nejméně 27 lidí. Brzy si rodina uvědomí, že toto místo nebylo nejlepší volbou pro dovolenou... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Found footage styl mi nevadí, ale Alien Abduction je režijně i scénáristicky strašně nenápaditý. Krom toho, že až na pár lekaček ani moc neděsí, je story o únosu mimozemšťanů nezajímavá až běda a přitom by se s tak zajímavou látkou dal natočit hodně zajímavej film. Nejatmosféričtější scéna v tunelu přijde hned ze začátku, zbytek už je jen průměrná rozmazaná honička v lese. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Po otrasnom Paranormal Activity: The Marked Ones a Devil's Due prichádza ešte väčší brak,po ktorom skutočne zvažujem,že s FoundFootage naozaj nadobro končím.Keď som videl trailer ,povedal som si,že by to mohlo byť celkom zaujímave,no podľa môjho hodnotenia je jasné,že to bola len ďalšia strata času.Beznádejný prepadák od začiatku až do konca. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dobrý found footage horor. Mohl. Film je točený 11letým aututistou, který kameru prostě nedá z ruky. Natáčí výlet s rodinkou, natáčí táborák a pak tři světla, která rodinný výlet naprosto obrátí naruby. Co se týče děje - není to nijak originální, děj je pobíhání z místa na místo a konec... něco mi chybělo. Chybělo mi nějaké vysvětlení, které tam možná bylo, ale já snad žádné nezaznamenal. Do poloviny filmu se mi líbila kamera, na found footage byla i docela uvěřitelná, atmosféra tady docela fungovala, i ten děj byl zajímavější, pak se to ale zvrtlo - běhání z místa na místo, atmosféra se pomalu, ale jistě ztrácela a celý film potom šel do kopru... Sakra, kdyby ta druhá polovina byla jako ta první, možná bych uvažoval i nad pěti hvězdičkama. To se ale nestalo a z toho důvodu dávám silné 2*. Je to škoda... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ukázkovej případ kvalitního mimozemskýho FFka. V pohodě rodinka, která se vydá na vejlet a vcelku brzo se začne něco podivnýho dít, což rozpoutá vztek u našich vesmírnejch sousedů a stojí to za to. Když pominu to rušení kvality a ty občasný přebliky, kterejch tam bylo dost, tak to dost nahradily scény těch alienů, který byly pěkně udělaný až z nich ten strach šel. Dokázali tu ukázat i tu hrozbu, jakou pro nás zřejmě jsou. A nakonec i ta cesta do vesmíru byla famózní. Není to dokonalý, ale v rámci tohodle tématu se to povedlo. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

11 ročný Riley odchádza s rodičmi a súrodencami na rodinný kempovací výlet do "Brown Mountain" v severnej Caroline. O danej oblasti tradujú neuveriteľné historky. V odľahlom mieste uprostred hôr malo za nevysvetliteľných okolností zmiznúť 27 ľudí. Zakaždým keď sa tak stalo, boli na oblohe očitými svedkami spozorované záhadné, svetelné úkazy. Už čoskoro si všetci uvedomia, že toto miesto nebolo najlepšou voľbou na relax. Vôbec nie najmizernejší "found footage" snímok s "alien" tématikou. Celkom ma prekvapila pomerne slušná atmosféra, obohatená o niekoľko vydarených lakačiek. Škoda len toho útlmu, niekde v polovici filmu a pár nepodarených efektov. Každopádne, očakával som omnoho väčšiu katastrofu. Nebyť, zrejme poriadne okresaného rozpočtu, z tohto námetu sa dalo vyťažiť omnoho viac! - 45%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Autor hudby Ben Weinman je jeden ze zakládajících členů kapely The Dillinger Escape Plan, skladatel a post hard coreový a math coreový kytarista. (bohhous22)
  • Po titulcích a během nich se objevují ještě dvě scény. (MiniRecenze)
  • Při scéně v tunelu je zmíněno, že z automobilů jsou vytrženy bezpečnostní pásy, které se opravdu povalují po zemi. Při pohledu do interiérů vozů jsou však pásy na svých místech bez vyditelného poškození. (Tony-Z)

Reklama

Reklama