Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Priemerný film, priemerná komédia. Tá tučná bola fakt nechutná a nikdy by som o ňu svojho vtáka neotrel. Mladá verzia Melissy McCarthy. Dakota je pekná baba a dosť dobrá herečka. Ale jej postava nie nejaké extra terno. Celkovo je to skôr smutné a často som sa cítil nepríjemne už len za to, že to pozerám. Aj keď niekoľko dobrých vtipov tu je. Film je skôr ale pre baby. 60%. 3* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie, která nenabídne nic originálního. Párkrát jsem se zasmála, ale spíše převažovala nuda, děj je docela předvídatelný, i když mě celkem překvapil konec příběhu s Dakotou Johnson. Rada jak přežít single podle tohoto filmu je nezávazný sex, neustále být opilá a prostě si užívat. Stačí vidět jednou za rok. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, kde se o humor stará Rebel Wilson a vychází jí to ( Tak praštěnou ženskou člověk nevídá denně). První polovina je velmi nadprůměrná, kde některé dialogy si i rád zapíšu, jelikož se mi jevily inteligentní a poučné. Druhá půlka je však už zbytečný chaos a zmatek mezi postavami, kde i vtip hraje vedlejší roli, což je škoda, ale přesto slušný. 65% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o běžném tématu plná zaběhlých klišé a šablon. Alison jsem měl rád z Community, tak jsem se na to těšil, ale tady je taková nijaká. Celkový humor je fajn, ale žádný armageddon bránice se rozhodně nekoná, herecký ansámbl nepřekvapí a Rebel Wilson si jede svoje "bomby" podobně jako jinde. Víc se o tom asi nedá napsat, aniž bych nezačal popisovat děj. Je to více komedie, než cokoli a sic používá stereotypy ze života, tak jedou ve filmových kolejích, takže se to nedá brát jako rada/varování do života. Pokud chcete něco víc "ze života", dejte si raději Blue valentine. A ne, není to komedie. Ano, je to spíš depka. To se vám nelíbí? Tak se raději vraťte ke komedii typu How to be single. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno