Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Roberte, k čemu si se to upsal. Dobře, beru to, že se snažili o komedii, ale vůbec se jim to nepovedlo. Nemělo to žádný smysl a ani děj. To jako vážně musím sto dva minut koukat na to, jak stařec na stará kolena paří a balí ženské? Ne, to vážně nepotřebuji. Původní myšlenka byla možná dobrá a kdyby se zpracovala trochu jinak - dobře, tak úplně jinak - mohla z toho být příjmená a hlavně zábavná komedie. Kde jsou ty časy, kdy nás De Niro bavil ve Lotrech a Fotrech. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci šukat, až mi z toho odpadne pták. Chci ošukat koně a pak vypít jeho krev." Já to tedy nechci, ale kdybych měl patnáctiletou pauzu v zasouvání, tak bych možná až tak kritický nebyl. A taky by mě zajímalo, jak bych reagoval, kdyby mě mladá rajda vyzvala, abych odpálil koule do její vagíny. Jelikož jsem neuvěřitelně statečný, tak bych se před ní asi odběhl schovat do atomového krytu, ale kdo ví? Já tedy ne. Já vím jen to, že tohle bylo spíš sprosté než vtipné, ale nejednou jsem při tom vyprsknul smíchy, takže moje seriózní JÁ prohrálo s mým zvrhlým JÁ, což mě stojí fant ve formě tří hvězd. ()

Reklama

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno podívání producentsky postavená "na jistotu". De Niro opakuje postavu z komedií Fotr je lotr. Zac Efron se ukáže oblečen pouze do 30 cm plyšové včely. Drogy, sex, noční kluby na Floridě. Protivná snoubenka versus přitažlivá holka, která se objeví několik dnů před svatbou. Tedy formát, co by měl v oddechové komedii fungovat a opravdu funguje. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době téměř pětihvězdičková komedie. Dvojice Niro/Efron je naprosto úžasná, především De Niro na staré kolena hláškuje jak blázen a nejde mu o nic jiného než si to rozdat se sexy školačkou Aubrey Plaza !! :D Highlightem je definitivně scéna, kde si Zac Efron zakouří crack a co následuje potom je doslova k utrhnutí bránice. Solidně nahláškované, zvrhlé a se silným erotickým nádechem. Paráda víc podobných komedíí. 85% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dirty děda je pěknej prasák. Popravdě jsem ale čekal trošku kvalitnější zábavu, než perzverzní taškaření. První polovina je solidní úlet, ale pak se z toho stane velmi průměrná a klišoidní fašírka plná Fucků a zbytečných keců. Má to dobré a zábavné momenty, ale pro konkrétnost, např. celá scéna v lochu, mě vůbec nebavila. Trošku mě překvapilo že na tohle De Niro vůbec kývl, prestože hláškuje jak najatý a role mu sedí. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama