Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nečakal som nič prevratné, preto nie som sklamaný. Z feťáčika pomaličky, malinkými krokmi robia opäť herca, DeNiro si ide svoje a celé je to už tak klasicky nasiaknuté sexizmom, že to miestami nebolo ani vtipné. Mašťastie sa to dalo dopozerať a boli tam pekné herečky ( Deutch hádam čoskoro vypláva z týchto B-čkových vôd do poriadneho filmu, má potenciál) 2 z 5 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie. Robert De Niro jako děda, který si chce vrznout, byl fajn. Ale Zacu Efronovi scénárista napsal velmi špatnou roli, Zac se do ní nehodil. A jak mu celý film nadávali, že je lesba a podobný blbosti, to bylo opravdu trapné. Doukoukal jsem to dokonce, nenudil jsem se, ale přeci jen, byla to celkem blbost, příběh nic moc. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédie nie sú práve žánrom, ktorý by som vyhľadával, pretože v posledných rokoch nestoja za nič a ja sa len tak nerozosmejem, no u tejto komédie ma doslova bolelo brucho od smiechu. Najlepšie a nezabudnuteľná je asi 5 sekundová scéna s Alfom. Nebudem preháňať keď poviem, že je to po dlhšej dobe naozaj vtipný film, navyše od začiatku až dokonca nabitý sexom - v kumulácii s De Nirovou postavou - proste skvelé. Bonusmi sú rýchle a svižné tempo, sympatické vedľajšie postavy, vychytané scénky a opäť neprekvapivo nulový odpor k Zacovi Efronovi. Asi aj preto, lebo si vo filme často z neho strieľajú, že je lezba. Určite sú lepšie a inovatívnejšie komédie, každopádne Dirty Grandpa chytí tiež za bránicu. Prekvapivo často sa budete smiať a výborne si oddýchnete. Ideálna snímka po ťažkom dni v práci, kedy si chcete pustiť odľahčenú komédiu. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Čo to ako do prdele má znamenat??Amerika to opäť raz dokázala,pozdvihnúť čašu naplnenú až po okraj nechutnými dialogmi až pretekajúcu cez okraj povrchnými sex.scénkami.Odporne konzummný americký spôsob humoru a bohužiaľ príklad ako baviť detské publikum od 13+.Možno som už stará na toto,alebo som mala vyrastať v USA,či na Long Islande,aby sa mi páčili starí chlapi?Som nemilo prekvapená a oči mi ide vypáliť ako si ide známy hollywoodsky velikán teraz už deduško Robert DeNiro kaziť svoju povesť slávneho gangstra takouto odporne povrchnou a slizkou úlohou.Zac Efron môže byť len rád,že si zahral po jeho boku,ale na jeho postavu,akú stvárnil by som 2× pyšná nebola.Sex,drogy a večierky...to američanom ide na výbornú.Ešteže si to naše mladé detské publikum nebude brať z tohto príklad,však?!!...;ale to hádam nemôžete myslieť vážne! ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama