Reklama

Reklama

Danny Mac Askill: The Ridge

(festivalový název)
  • Velká Británie The Ridge
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sportovní
Velká Británie, 2014, 8 min

Režie:

Stu Thomson

Kamera:

Stu Thomson

Hrají:

Danny MacAskill

Obsahy(1)

The Ridge je film Dannyho MacAskilla, v ktorom sa Danny po prvýkrát na svojom horskom bicykli vracia do svojho rodného domova Isle of Skye v Škótsku, aby čelil životunebezpečnej jazde pozdĺž známej oblasti Cuillin Ridgeline. (figliar)

Recenze (10)

mondavi 

všechny recenze uživatele

Pche, takový kousky jsem dělal v 16-ti na BMX-ku ....... teď vážně, ten Danny M. to je skutečně borec na konec ... umět to co on, tak se s nikým nebavím :-). Krásné dechberoucí záběry ve všech směrech. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dannyho kousky jsou legendární. V tomhle krátkém filmu si jede "jen tak projet" na svém překrásném kole, za zvuků překrásné písně, překrásné skalní útvary a hory skotského ostrova Skye. ;-) Stejně jako u Alexe Honnolda, který je na světě špičkou, nejlepším sportovním volnolezcem obrovských, téměř plochých skalních masívů, tak stejně jako u jeho lezení i tady se mi točila hlava ze záběrů kamery na Dannyho přilbě. Ovšem závěrečná parádička o plot byla nejlepší. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti podobné videá nie sú ničím výnimočným, no toto dielo je krásne z pohľadu vybratej piesne, cesty z vrcholov až k moru, saltom o plot, či výhľadom zo špicatého končiara. Síce nie je dobré, ak cyklisti jazdia po tých istých prírodných trasách vo veľkých počtoch a často a aj mimo trate, nerobí to vraj dobre prírode skrz vodu, no tu bolo zjavné, že je široko ďaleko sám. ()

bleskosvod12 

všechny recenze uživatele

Žasl jsem jak nad nádherně rozmanitou přírodou, tak také nad tím, co vše se s tím kolem dá dělat. Celé video je nádherné, bez výtky. ()

Reklama

Reklama