Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film mě překvapivě nezklamal tak,jak jsem čekal.Podle mých očekávání byl poměrně předvídatelný a jednoduchý,ale nemyslel jsem si,že mě tolikrát rozesměje.V posledních dvou dnech jsem viděl filmy Bad Moms a The DUFF a ty byly podstatně horší,takže snímek hodnotím jako slušný průměr vylepšený o Zoey Deutch. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Rád koukám na tyhlety "Prcičkárny", závidím jim ty nezávazné blbosti let studentských, kalby, žádné starosti života pracujícího otroka moderního "svobodného" světa a většinou si tyhle filmy užívám. Good Kids stejně tak. Bavil jsem se, nenudil jsem se. Nemůžu ale říct, že by to byla jedna z těch lepších. Film spíše tak nějak vesele plynul než aby měl údernější a intenzivnější humor. Silně váhám mezi 3-2 hvězdičkami. Možná časem změním. Strašně se mi líbila zápletka okolo tenisu a závist byla hodně intenzivní. A taky jsem filmu vděčný za objev Zoey Deutch, nechápu, jak jsem tak roztomilou a sexy herečku mohl v judaswoodu přehlížet. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Poslední prázdniny před nástupem na vejšku. Ještě stihnout poslední večírky, všude být a pořádně si to užít. Pro partičku šprtů, které nikdo nikdy na večírky nezval, je to vlastně poprvé. Poprvé se hecnou a vyrazí na párty. Zjistit jaké to vlastně je. Život jim začne chutnat, začnou to rozjíždět každý po svém. Zjistí, že není vlastně zas tak těžké s lidmi být a pařit. Příběh je samozřejmě zcela nereálný, jelikož ty postavy by asi nikdy normálně nedokázaly zvládnout "coming out" a dál by byly zašité ve sklepě u počítače, ale hezky se na tu romantiku kouká. Samo o sobě je to dobré story, vtipné a příjemně "prcičkovské". 75% ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější provedení komediálního filmu, ve kterém byla použita spousta podobných prvků jako v Prci Prci Prcičky a dalších podobných filmů. Pokud jste natěšeni, že to bude brutálně tvrdá jízda, tak možná budete zklamáni. Je to spíše film na odreagování, který na vás bude působit mírněji, než bývá zvykem. Najdou se zde chvilky romantiky a zamilovanosti, některé scénky se sexem jsou zkráceny, prostě a jednoduše přístupno pro mládež. Navíc Ariana DeFusco je prostě bomba. No a komu by se nelíbila, je tu široký výběr těch nejlepších holek, co by si každý přál. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jsou teenagerské komedie, které se stanou klasikou (Prcičky). Jsou teenagerské komedie, které by mohli reprezentovat na mistrovství světa v trapnosti (Klub sráčů). A jsou teenagerské komedie, které jsou……no, nijaké. Ani se nepobavíte, ani se nemusíte stydět za autory, ani nic. Projedou jako nůž máslem a jediné na co si za týden vzpomenete je úsměv Zoey Deutch. Akorát nevím jestli mám být rád, že jsem se study nečervenal a nebo být zklamaný, že jsem si víc neužil. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama