Reklama

Reklama

Vzkaz v láhvi

  • Dánsko Flaskepost fra P (více)
Trailer 6

Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) a jeho asistent Assad (Fares Fares) jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil. Jen co detektivové začnou záhadu rozplétat, věci se dají do pohybu v ďábelském tempu. Třetí díl krimisérie podle bestsellerů Jussiho Adler-Olsena navazuje na to nejlepší z tradice severských detektivek a díky režii Hanse Pettera Molanda tentokrát dojde i na černý humor. (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (440)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Záporák skutečně vypadá jak Edwart Norton :D scéna s rychlíkem nabízí mnoho adrenalinu, Lie Kaas je každým dílem lepší, jak dokáže svojí postavu procítit, Carl je už pro mě pojem, to však neznamená, že by Assad byl nevýraznej. Konec opravdu napínavej a u každýho dílu jsem se bál, že to špatně skončí. Vizuál je prvotřídní a atmosféra by se dala krájet. Celá trilogie byla fantastická a budu doufat v další díl. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší kousek z Oddělení Q. Co jim u tohoto dílu neodpustím, byla ta obrovská (a hrozně hloupá!) chyba: Od začátku víme, že rodiče znali osobně únosce svých dětí, ale když má pak na sobě lékařský plášť, tak ho matka nepozná. Celkovému dojmu to ubralo tu jednu hvězdičku, jinak by to byly slabší 4. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(84%) Třetí díl této známé severské série. A musím uznat, že dle mého gusta je to doposud nejlepší část. Dvojice Kaas a Fares jsou opět dokonalí. Postava Carla je zde ještě víc otrávená životem – pozorovat dialogy mezi ním a Assadem je super. Krom toho to má zajímavý, temný příběh a i tu ve filmu visí nějaká ta myšlenka víry, která je ke konci dobře podaná. Hlavní záporák je naprosto skvělý, nemá chybu. Scénář nám nabídne pár chladných a i drsných scén. První půlka filmu je taková pozvolná, ale to mi vůbec nevadí. Atmosféra filmu je dokonalá a o napětí už vůbec nemluvím. Rozhodně bych ještě něco přidal a především bych vymazal jednu velkou nelogickou scénu, která mě docela zamrzela, jinak bych dal plný počet hvězd. Jak to mohl ten chlapec pod vodou takovou dobu přežít ? To mě opravdu naštvalo, ale holt co se dá dělat, skvělý požitek z tohoto snímku mi to ale moc nepokazilo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘÁL BY SIS, ABY TĚ BŮH UDĚLAL SILNĚJŠÍM, ABYS MĚ MOHL ZASTAVIT? BYL JSI TADY A NIC JSI NEZMĚNIL. A BŮH SE NEZJEVIL..“ /// Standartní severská krimi (nadstandartní světová) o jednom vírošukovi, ve který nejde ani tak o Boha, jako o smrt. Oddělení „Q“ je fajn, ale doufám, že Harry Hole bude jinačí kafe! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2009 napsal Jussi Adler-Olsen, neznám. 2.) Když se řekne máma, vidím nůžky. 3.) Thx za titule „Jemu, tedy IDžORovi“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Dost dobře nechápu, jak se tvůrcům podařilo spáchat předchozím dílem takový omyl. Tento díl byl opět vynikající. Dominovala mu luxusní atmosféra a opíral se o dost zajímavé téma, nikoli zásadně originální. Hodný strejda Pål Sverre Hagen si bral na převýchovu děti svědků Jehovových, aby u dětí dohnal to, co rodiče zanedbali. Po dlouhé době jsem viděl thriller s opravdu luxusním psycho záporákem. Ke všemu byl dosti sexy. Dokonce i spolusledovatelka se mi přiznala, že by se jím s chutí nechala unést a lehce týrat, kdybych ji netýral já. Jediné, co mě na snímku malinko zarmoutilo, bylo závěrečné rozuzlení nesoucí se v rytmu: "Celou dobu stačilo zajít za sestrou!" Každopádně se jednalo o velice našlapané finále. Z mého pohledu jednoznačně nejlepší díl trilogie. Pål Sverre Hagena bych rád ještě někdy viděl. Bravurně napsaná a výtečně zahraná role. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybral uživatel kulyk. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (7)

  • Ještě před natáčením byl film prodán do více než 15 zemí. (freelex)
  • Film se natáčel v oblasti Romo, v Dánsku. (herr_carter)

Reklama

Reklama