Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (87)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Film, jako celek, mne moc nezaujal. Ale rozhodně si jsem jist, že nikdy dříve nebyl konspirační film pojat tímto způsobem. Je to spíš taková nepřehledná směsice různých ulítlých scének plných zbraní, drog a prachů, než se konečně dostaneme k samotnému natáčení. To pak teprve začne ta pravá jízda! Závěrečných cca 20 minut jsem si pouštěl přibližně 5x po sobě, ty opravdu nemají chybu a v podstatě především díky tomu konci dávám tři hvězdy. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

To by nebyli Amíci, aby neměli všechno posichrovaný. Jak to tenkrát bylo se asi nikdy nedozvíme, ale jedna věc je jistá. Tenhle film splnil přesně to, co jsem od něj čekal, herecky skvěle obsazená komedie, kde americkýho humoru moc nenajdete, ačkoli je to o nich. Dokáže to šokovat a to v dobrém slova smyslu. Wízlimu role troubů prostě jdou, do toho se přidá věčně zhulenej Misfitsák a Hellboy a je tu něco, co mě prostě baví. Takže pokud si dneska chcete utřít prdel americkou vlajkou, do toho. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Harry Potter je slavný, z Hermelióny vyrostla kočka a Ron zůstal stále zrzavý. Mimo prostředí slavné série jsem jej zatím hrát neviděl, takže jsem na něj byl převelice zvědavý a byl určitě hlavní důvodem, proč jsem se ke zhlédnutí tohoto snímku rozhoupal. Musím říct, že mě vyloženě nezklamal. V podobných filmech může klidně hrávat. Dalším důvodem byl pan šmirgl v podání Rona Perlmana, který si střihl svoji typickou roličku. Myšlenka filmu je určitě zajímavá a šílená a rozhodně slibuje kupu zábavy. Bohužel jsem se spíše nudil, protože to nebyl až tak silný čajíček. Pár scének je malinko úsměvných a závěrečná přestřelka je moc pěkná. Zbytek stojí cirka za hovno. Orgasmy zbytku diváctva určitě přejí, ale já přes dvě hvězdy nepůjdu. ()

Varanus 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi Moonwalkers přišli takoví celí nedovaření. Opravdu, první dvacetiminutovka se lehce zmítá v dobrém nápadu, ale hrozí jí, že jím také pouze zůstane. I dvě třetiny hlavního tria herců jsou zde na bázi: "Tak to nějak uděláme a bude to legrace.". Ne tak Ron Perlman, který je stejnou jistou, jako náš boj o oheň. Každopádně počínaje dvacátou šestou minutou filmu se vše k dobrému obrátí. Však každá voda nakonec steče dolů a Stázina se dostane Kubovi... Ne, Stázina mu dá tripa a udělají film s krví, prsem (či prsama) a drogou. Všem pak bude krásně a mainstream získá zase pár bodů k dobru. A já si těch pár bodů k dobru rád připíchnu na klopu. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

V akčních sekvencích dokonce výtečný film, ale převážnou většinu času zcela průměrný. To je Monnwalkers, který přetřásá onu jednu zajímavou konspirační teorii o skutečném přistání na měsíci. Což o to, takové téma je divácky vděčné, ovšem Antoine Bardou-Jecquet ho dokázal vyždímat tak maximálně na 70%. Rupert Grint ujde, ale není to herec velkých rolí. Ron Perlman ovšem zde charisma prodává najedničku, žel je vždy až ten druhý. No a o zbylém osazenstvu se nemá smysl dohadovat. Mírný palec nahoru. 65% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama