Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (87)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

To by nebyli Amíci, aby neměli všechno posichrovaný. Jak to tenkrát bylo se asi nikdy nedozvíme, ale jedna věc je jistá. Tenhle film splnil přesně to, co jsem od něj čekal, herecky skvěle obsazená komedie, kde americkýho humoru moc nenajdete, ačkoli je to o nich. Dokáže to šokovat a to v dobrém slova smyslu. Wízlimu role troubů prostě jdou, do toho se přidá věčně zhulenej Misfitsák a Hellboy a je tu něco, co mě prostě baví. Takže pokud si dneska chcete utřít prdel americkou vlajkou, do toho. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmů, kdy si člověk říká: " Sakra, sakra z tak dobrého nápadu se dalo vytřískat víc". Mohl posloužit těm co věří na tzv. konspirační teorie, no a přistání prvních lidí na Měsíci je ta z nejklasičtějších. Dobrý je Ron Perlman, který naštěstí moc nemluví, jen sem tam někomu rozbije hubu nebo ustřelí hlavu. Ruperta "Rona" Grinta jsem viděl už v lepších rolích. Vše obklopují většinou halucinogenní drogy, jak bylo v éře hippies běžné a tak o srandu není nouze, ale hluchých míst je tu také dost a proto jen za 3*. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ulítlá retro komedie založená na jedné z nejznámějších konspiračních teorií, kterou táhne zejména neodolatelný Ron Perlman, jemuž role drsného agenta CIA dokonale sedla. Všechno ostatní je tak bláznivé, že už samotná konfrontace hlavního hrdiny v daném prostředí, dokáže vykouzlit úsměv na rtech. Ani se mi nechce věřit, že danou komedii natočil začínající francouzský režisér, jelikož komedie lze spíše označit za britskou a to ne díky prostředí a vedlejším postavám, ale zejména díky přítomnosti typického britského humoru. Skvělý debut a jednohubka pro všechny fanoušky bláznivých komedií. Moje hodnocení 75%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona by to byla fajn komedie, některé scénky jsou naprosto skvělé, pár nápadů taktéž, ale nedokáže to fungoval po celou dobu a navíc ty akční části mě moc nebavily a hipísácké drogové tripy už vůbec ne, ačkoli to jejich doupě nejednu vtipnou scénu vytvořilo. Ve výsledku je to pro mě ale prostě průměr, který jsem rád viděl, ale nemám potřebu ho vidět znova. Takže už jen kvůli tomu to na vyšší hodnocení prostě nevidím. Kdyby to ale mělo povedenější a vtipnější konec, možná bych nad tou čtvrtou hvězdičkou teďka usilovně přemýšlel, protože kladů mají Moonwalkers nemalý počet... 3* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá sranda. Pravda po některých nadšených komentech tady jsem čekal ještě větší úlet, ale na opravdu vydařenou komedii si budu muset ještě v tomhle roce počkat. Tak jako tak Francouzi dokazují, že žánr dělat umí a Perlman je naprosto ďábelský, ale dala se z toho podle mě vyvařit ještě větší řežba.60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama