Reklama

Reklama

Paříž počká

  • USA Paris Can Wait (více)
Trailer 1

Anne se ve svém životě ocitla na křižovatce. Dlouhá léta je vdaná za úspěšného, ale nevšímavého filmového producenta. Obrat v jejím životě nastane, když se s obchodním partnerem svého manžela vydává autem z Cannes do Paříže. Plánovaná sedmihodinová jízda se mění v dvoudenní dobrodružství plné nečekaných odboček, dobrého jídla, vína, humoru a romantiky, které Anne dodá novou energii a radost ze života. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Oou. Roudmuví ?? Takže to je vo tom, jak si panička nechá hučet do kebule moudra tak dlouho, až se ucho utrhne. Nebo ? Dějově to je typická žabožroutská málovtipná komedie, hezký záběry, kydy vo ničem, pro milovníky francie je to fajn (mám na mysli Francii jako zem, ne jako vylízaný kundy), pro milovníky filmů který nic nepředaj, je to super. Mě to nebavilo, tomu slizskýmu úchylovi bych natrh prdel, tý kurwě vojel Zadek, a manžel by zasloužil nakopat do koulí. ()

mirkath1

všechny recenze uživatele

No-co na to říci-toho seladona bych už po té společné večeři kopla do zadku a dojela bych do Paříže vlakem. Nepřišel mi jako průvodce, ale blbec, co se vytahuje. Choval se k Anne jako k sedmileté a pořád shazoval Američany a vyzdvihoval Francouze. Žena po 20ti letém manželství se nechá oblbnout takovým šaškem? Tomu nevěřím, nejsme tak hloupé.Už po scéně. kdy bonzuje na manžela, bych mu vylila víno do xichtu a odešla třeba na stop. Nebudu hodnotit, protože jsem to vydržela sledovat jen 40minut a vzdala jsem to. Snímek zcela jistě pokračuje ve stejném duchu. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem čekala, kdy to bude komedie, a ono nic. Humor? Kde? Celkem nudná road movie, což bych ještě brala, ale rozčílil mě nesmyslný, nevyvážený kontrast mezi city ždímající srdcervoucí scénkou u sošky Panny Marie s Ježíškem na jedné straně (protože Panna Marie taky přišla o své "miminko"), a na straně druhé si ve špičkové restauraci s požitkem pochutnávají na mase "ještě neodstaveného jehněte či telete", takže co to je za pokrytectví? A abych nezapomněla na vysvětlování Anně přímo u stolu, že šneci se musí nejdřív nechat vyhladovět a pak se hází zaživa do vroucí vody.... Dobrou chuť! Rádoby silné emotivně vypjaté scénky (je jich tam minimum) jsou v naprosté nerovnováze s celkovým dějem, který neřeší nic víc, než jídlo, jídlo, jídlo, víno a trochu historie. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech báječná a chutná jednohubka. Na cestě po Francii roztáhnuté na 90 minut celovečeráku nám ukazuje to nejkrásnější, nejlíbivější a nejchutnější. Od výborného vína, po skvostné lahůdky a sladké zákusky. Sice to na první pohled vypadá na takový neplánovaný road trip znuděné americké manželky jednoho obchodníka s romantickým Francouzem, po 15 minutách filmu se ale stejně soustředíte na ty krásné vjemy, co Vám film vypaluje do očí. A jako bonus je Diane Lane stále krásná a sympatická žena a její pomalu roztoucí a zajímavě se prohlubující vztah k Arnaudu Viardovi je líbivý jako francouzské víno. Filmově se nejedná o žádné veledílo, ale na dobrou náladu, třeba takhle před Vánoci, to je perfektní společník, po kterém máte 100 chutí vyrazit do Francie společně s Anne a Jacquem. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

neskutečná žvanírna první půl hodinu jsem čekala kdy konečně začne nějaká akce a přestanou se cpát a jídlo komentovat po další čtvrt hodině jsem to přepla.Pobavila mě poznámka že nejlepší šneci jsou z Francie- vzpoměla jsem jak ještě nedávno lidé běhali s kýblema po loukách a sbírali je za pár chechtáků a hned je sběrny posílaly(ty šneky) už dobře proplacené dál.No nic.Nějak jsemve filmu nenašla avizovaný humor.Lane je milá a kultivovaná herečka ale jsem u ní byla na rozpacích jestli byla v pohodě. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Premiéra filmu proběhla 12. září 2016 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (ČSFD)

Reklama

Reklama