Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

castor 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill spolu natočili bezmála dvacítku filmů, tohle byla netradiční snaha populární koncept okopírovat, protože italsko-americké duo Smith a Cantafora jako by těm dvěma z oka vypadlo. Když se v tom člověk nehrabe, tak si to i dostatečně užije. Každý to v dětství žral a stále dokola si tím nechával vymýt mozek!! Přihlouplé a zábavné.. a nostalgické!! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Bylo to i po někalikátém vidění tenkrát v kině nadmíru zábavné! Jenom jsem nechápal, proč tenhle film vznikl. A ještě k tomu s dvojníky Spencera a Hilla, které víceméně parodovali! Asi aby je a namíchli!!! A diváky rozdělil tento film na několik táborů. Ti jedni tvrdili, že je to lepší než BS+TH, ti druzí zase, že je to horší než BS+TH a vrcholem všeho bylo, že si hodně lidí myslelo, že jsou to Bud Spencer a Terrence Hill! ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

odjakziva som vyrastal na Hillovi a Spencerovi a aj ked su im tito dvaja podobni vzdy ich budem brat ako taku slabsiu parodiu..proste na Spencera a tie jeho ksichty v ziadnom pripade nemoze mat nejaky tuctovy fat ass :D v tomto dieli sa mi jednoznacne najviac pacil vodca tej bandy ktora chcela dostat ten nakladak. Kazdemu je asi jasne ze nemyslim Frou-Froua ale toho druheho ktory sa ucastnil vsetkych tych nahanaciek :D ()

sud 

všechny recenze uživatele

Spolu s druhým dílem jeden z nejoblíbenějších filmů mého dětství. Dodnes nevím, jestli tyto dva filmy vznikly jako parodie na Buda a Terence, nebo chtěli jít v jejich stopách. Dokud jsou Šimon a Matouš v náklaďáků, hláška střídá hlášku a je o zábavu postaráno. Škoda závěrečné pomalejší půlhodiny. Jak už jsem řekl - nostalgie jako hrom. Dosti infantilní, ovšem ideálně odpočinková komedie s výbornou hudbou (spíše by se dalo říct výbornou písničkou) a sympatickými ústředními hrdiny. 80%. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Šimon s Matoušem podruhé. Podruhé na stejné úrovni a podruhé stejně béčkovité. Film má slušné tempo - pořád se něco děje. Fórků a bitek je přehršel. Sice tu platí rovnice že na jeden povedený jsou dva trapné, ale ten příjemný nádech střeštěných sedmdesátých let to vyrovná. Pro ty co mají rádi všechny ty belmondovky, terencehillovky, funesovky atd doporučuju jako neurážející průměr. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)
  • Rue Bazar 19 Marseille se ve skutečnosti nachází na adrese Via Baccio Baldini 12, Řím (Itálie). (Rattus Rattus)

Reklama

Reklama