Reklama

Reklama

Šimon a Matouš jedou na Riviéru

  • Španělsko Simón y Mateo (více)
Trailer

Klasická komedie s hrdiny kopírujícími Terence Hilla a Buda Spencera nabízí tradiční příběh dvou neohrožených hlupáků, kteří nevědomky pašují zbraně přes hranice. Ani tentokrát nechybí velká řada nezapomenutelných scén a geniální ústřední melodie. (Levné knihy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (264)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nedosahuje kvalit těch lepších filmů s Budem Spencerem a Terrencem Hillem. Spíše podprůměrná zábava obsahující malé množství rvaček a navíc ještě dost nenápaditých. Tenhle film mi asi brzo vyšumí z paměti.. A kdybych měl někdy v budoucnu zase možnost ho vidět. No, tak to bych si radši pustil Když se rozzlobíme, budeme zlí. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Sergio Bazzini, Tulio Demicheli .. Nezapomenutelné bitky, nezapomenutelné hlášky a v mládí tolikrát opakovaná zábava při každém dalším podívání až do zničení videokazety..:-)) Souhlasím, že právě tohle patří do Zlatého fondu komedie. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Fru Fru říkal, že odpouštět je lidskééééééé..... Opravdu legendární podívaná a skvělá komedie, na kterou jen tak člověk nezapomene. S bratrancem jsme jí hodně sjížděli na videu a uctívali gang, jenž pracoval pro Fru Frua. Dominic Barto v dabingu Jana Přeučila tady nemá chybu. Kdo by neznal jeho přískřipnuté ruce a neskutečný počet facek, kterými obdařoval svou partu, hehe. Nezbývá než, všem kteří dali méně jak tři hvězdy ukázat paroháče ! :-) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Vždycky když vyprávím známým o svých oblíbených filmových kýčích, zmíním se o tomhle skvostu, s tím že ani nečekám, že by to mohli znát. V naprosté většině případů okamžitě opáčí úšklebkem a samozřejmým "No jistě, to viděl každý, nářez!". Tak nevím jestli to vůbec nějak komentovat :-) Každopádně jde o naprostou nostalgii, pokaždé když se na něj teď dívám, vracím se do mládí a směju se i těm nejprimitivnějším gagům. Těch pět hvězd proto berte s rezervou. ()

Joeey 

všechny recenze uživatele

S jedničkou téměr vyrovnané, podle mě se druhý díl odchýlil malinko dolů... Nicméně opět jde o úžasnou komedii plnou rvaček a hlášek. Dobrá zápletka, ale vadí mi, že šéf a jeho banda zde nejsou jedinými protivníky hlavních hrdinů, a tudíž je neprovázejí od začátku do konce. Ta závěrečná scéna na lodi mi už tak vtipná nepřipadala... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Rue Bazar 19 Marseille se ve skutečnosti nachází na adrese Via Baccio Baldini 12, Řím (Itálie). (Rattus Rattus)
  • Když Paul (Riccardo Petrazzi) spadne z římsy hotelu a propadne se do půl těla do země, je kousek vedle vidět hromada vykopané hlíny. (Hellraiser12)
  • Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x. (Budisovie)

Reklama

Reklama