Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(více)

Recenze (67)

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

To se dalo čekat od rejži, když natáčí takové TV sračky a tohle je další do jeho sbírky. Jako bych se díval celou dobu na film v TV Barrandov. Strašně amatérské, hlavní trio celkem ujde, ale jinak ... jak by řekl můj děda, TO BYLA ALE KOŇINA !! A Andi Matichak z Halloweenu do tohodle ? uuuf .. nevím za co bych měl dát alespoň hvězdu a proto jí ani nedám. Gore - 0, Atmosféra - 0, Napětí - 0. Konec jsem musel přetáčet, to se prostě nedalo. Nedoporučuji. 161. hodnocení. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Klon Fakulty + Invaze zlodějů těl. A i když to rozhodně nedosahuje kvalit ani jednoho z těch dvou zmíněných filmů, i tak to je celkem příjemný horůrek, který ale strašně srážejí nelogičnosti. A bohužel čím blíže konci, tím víc jich je - SPOILERY To toho Joeyho nenahradili rovnou doma, ale museli ho vést v noci do nějakého divného centra jako ostatní děti? To se nepokusil sám zdrhnout? A ty ostatní děti taky ne? I když všechny věděly, že jejich rodiče nejsou jejich? A ten konec - pokud jejich město bylo jako poslední v pořádku, jak to, že si toho nikdo nevšiml dřív v televizi (aspoň ty záběry z webkamer tam přece být musely)? KONEC SPOILERŮ. Taky mi dost vadilo to střídání normálních záběrů a found footage záběrů, své opodstatnění to mělo, ale i tak to na mě působilo rušivě. Místy mi to přišlo i dost utahané, ale místy to zase je napínavé (ona ta nálada byla u každé scény jiná, což je dost zvláštní), má to slušné lekačky (a to jsou často předvídatelné a stejně jsem se u nich lekl), hlavní hrdinové nejsou idioti, dokonce občas jednají i logicky, celkově se na ten film dívat dá a pobavila mě závěrečná scéna. Sice to na výš zmíněné filmy nemá ani náhodou, já osobně bych to zařadil do kategorie "neurazí, nenadchne", ale na ty hodně, hodně slabé 3* to nakonec vidím. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Replicate je docela amatérsky natočený scifi horor, kterým tvůrci dali poctu klasickým žánrovým snímkům typu Invaze zlodějů těl. Herecky je to chatrné a triky jsou prehistorické, ale je tam nadšení a snaha o dobrou atmosféru. Kdyby měl snímek rok výroby o deset let dříve, řekl bych že půjde o hodně slušnou kultovku. Takhle je to milé, ale přece jen technicky nedozrálé. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná xtá variácia na Body Snatchers, novšia, modernejšia, samozrejme s malinkatým rozpočtom, keďže sa jedná len o festivalovú produkciu, ale pritom žiadna amatérina ála domáca kamera, herci zo susedného domu a pod., ako je to dnes zvykom. Dalo sa pozrieť, aj keď to nie je žiadna vyslovene sláva. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Tri hviezdy, lebo to má svoje nápady a je to zábava. Ale je to strašne amatérske, kameraman zaberá väčšinu filmu úplne nezmyselné uhly, herci nemajú milimeter charizmy, ani talentu (hlavne ústrední dvaja tragédi a to dievča, hlavne to dievča) a rozpočet bol na jeden zlý trik a presne tri kostýmy (dva policajné, jeden kňaz). Takže zábava, taká tá céčková, jak keď majú v Asylume dobrý deň. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama