Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejnudnější akční film, který má v názvu, žánru a rodném listu AKCI. Slušné zvukové efekty, pěkné military prvky, robustní střelba. Děj a zpracování na úrovni budgetové PC střílečky ruské provenience. Diletantská režie, námět a sterilní postavy v "hereckém" pachtění v podzimním lese, kde veškerý horor tropí nezbedné chodící kulomety. Ztráta času. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Kill Command“, kdyby to byla jen studie, kde by se prezentovaly triky, dám tomu 100 %, ale natočit něco s tak nádhernými triky a dát tomu tak obyčejný příběh, to mi přijde jako mrhání zdroji. Ale svému účelu to posloužilo, tady se prezentovali lidé, kteří umějí dělat skutečně skvělé roboty. Klidně bych se na takové díval více, ale chtělo by to prostě mnohem lepší scénář. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro podobná sci-fi béčka se skupinkou mariňáků pobíhajících po lese mám slabost. A Kill Command vybočuje z řady především vymazlenými efekty. Na nízkorozpočtovku to má vskutku luxusní CGI a audiovizuál celkově. Super obraz, luxusní ozvučení, které při přestřelkách správně burácí. Scénář už je spíše taková znouzectnost, ale účel plní dobře. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Na tomto snímku se mi líbila především vybudovaná atmosféra. To, jak se rychle a neslyšně uměli velký roboti přemísťovat. Jinak prostředí v lese na nějakým ostrově daleko ode všeho je dobře zvoleno. Výcvikový sídliště mi trochu připomíná film Lovci myšlenek. Do akce jde i na půl člověk a blondatá fešanda, co vše skenuje a je chytrá, tedy pokud má signál. Jakou roli bude hrát a ke komu má blíž se teprve ukáže. Já jsem se celkem bavil…. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Chobotinaaa. Pretlak Predátora a Votrelca, čo sa týka najmä charakteru jednotlivých postáv, vyústený cez kohútik ala Číslo 5 žije. Robot, ktorý nadobudne vodcovský zápal pre slobodu(?) svojich robotických bratov a naláka ľudí do svojej pasce. Buuu. Ešte scéna s boss robotom na schodoch ako vystrihnutá zo stop-motion sci-fi filmov ala Robocop, žeby uctenie starej klasiky alebo neschopnosť animátorov? ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)

Reklama

Reklama