Reklama

Reklama

PragueNight

Trailer

Videa (2)

Trailer

Recenze (19)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Za prvé - ta vinětace je hrozná a vadila mi celou dobu. Celkový jas a kontrast jak kdyby to dělal někdo, kdo v životě nepoužil žádný efekt. Za druhé - všechny bych poslala makat. Za třetí - je to dobré v tom, že jde přímo o rozhovory s reálnými lidmi. Za čtvrté - někomu to třeba něco dá, někomu to ukáže špínu Prahy a někomu je to úplně jedno. Ale celkově se mi to líbilo a vidím v tom určité poučení. ()

Forty- 

všechny recenze uživatele

Zaujimavi ludia, ktorych postihol tazky osud. Dokumentarista to trosku odflakol, rozhovory posobili nepripravene. Najviac mi vadil velmi nekvalitny zvuk - chapem, ze je to amatersky dokument, ale dalo sa to aspon doladid softverovo. Hodnotenie davam sice nizke, ale tie pribehy ludi za pozrenie celkom stoja. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Rozhodně chápu čeho chtěli autoři dosáhnout. Nemyslím si ale, že by to byl výrazný pražský problém, jelikož ve všech metropolích můžeme pozorovat početnou menšinu bezdomovců, prostitutek, feťáků a podobných. Hlavně si také myslím, že většina evropských metropolí je na tom ještě o něco hůře. Problém tu je, samozřejmě, ale tento dokument nepřináší nic nového nebo zajímavého. Zpracování je poměrně povedené, ale vedení jednotlivých rozhovorů mi nepřijde úplně šťastné. Navíc si nejsem jistý, zda jsou zpovídané osoby natolik atraktivní, aby zaujali. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Zvláštní dokument ze zajímavého prostředí. Smutný je akorát, kdo byl ochotný se zúčastnit natáčení a vydělat si pár kaček - děsivě vypadající vysloužilý prostitut Karel, či dámy 50+ provozující nejstarší řemeslo, vzpomínající na starý časy. A k tomu pár sice mladších ročníků, ale beznaděj a fet všude kolem. Hodnocení je těžký, provedení je bídné, ale za snahu a výběr lidí 3* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dokument je na úrovni takého študentského, ale je to tak akurát. Jiří Pluskal sám žil na ulici 3 roky, a tak sa mu určite podarilo ľahšie zohnať reálnych bezdomovcov s výpoveďami. Druhá polovica je nudnejšia ako tá prvá. Každopádne Pluskal by svojim bývalým kamošom mohol dať recept na to, ako sa dostať z bryndy, čo by mohlo byť účinnejšie než natočiť o nich dokument. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Jiří Pluskal sám na ulici žil 3 roky a s vystupujícími bezdomovci se blízce znal. (honzik10)

Reklama

Reklama