Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bezvýznamní kamarádi Beavis a Butthead zabijí nejvíce času při kanále MTV. Jednoho rána přijdou na to, že jim zmizela televize rovnou z pokoje. A protože se s životem bez světlotvorné obrazovky nemíní smiřovat, vyrazí "ven". Což nakonec vyústí v dobrodružnou cestu napříč Amerikou - uvidí Las Vegas i Washington DC. Narazí na mnoho překážek, přičemž s každou si poradí tím nejsvéráznějším způsobem. Divák se musí jen nechat překvapit, jak celá jejich pouť dopadne. (ČSFD)

(více)

Recenze (62)

merigieren odpad!

všechny recenze uživatele

Fekální humor z výměšků jednoho osla, nebo přiblblé chrochtání hlavních hrdinů s 2000 let stojící kládou mě vskutku nedokázal přimět se smát. Děj je stejně dementní jako dva aktéři, hudba nic moc (se zrychlením začíná být poslouchatelná), pokud vás dokáže rozesmát vyslovení slova shit, tak musíte bejt hodně vysmátí nebo po lobotomii nebo se mstíte ostatním uživatelům svým hodnocením, aby si to taky protrpěli :-(. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

MOŽNÁ TROCHU SPOLEIROVITÉ (ale u tohodle to je stejně fuk)______Charakteristický smích a zvuky . IQ rovnající se nule. Trika z nápisy AC DC a METALLICA . Kdo myslíte že to je? Samozřejmě hvězdy MTV Beavis a Butt-head, kteří , respektive jejich tvůrci, se rozhodli natočit celovečerní film, který zase nedopadl tak špatně jak jsem se obával, ale musím uznat že jejich spoty na MTV jsou daleko lepší. Co je charakteristické pro tyto dvě individua je jejich IQ tykve - to dokazují již při první scéně, kdy jim byla odcizena TV a odhalení stop je naprosto mimo jejich síly. Úplný začátek filmů je dobrou napodobeninou agenta 007 a docela jsem se nasmál. Tento film je vlastně o nedobrovolném výletě naskrz USA, kdy se Beavis a Butthead ženou za jediným účelem a tou je "bodování". V jejich hlavách jsou totiž jen dvě věci a tou je právě konečně "zabodovat" a druhá je TV, která po odcizení změní těmto dvoum chlapíkům jejich život. Kvůli ní se totiž nechají najmout jako nájemní vrazi , jenže jejich demence jim zabrání cokoliv dotáhnout do konce a cokoliv pochopit! Takže není divu, že se dostanou do Las Vegas. Mimochodem hudba od Boba Stona v Las Vegas je super. V Las Vegas, kde mají zneškodnit svou oběť ( o čemž samozřejmě neví , neboť si myslí že ji jedou jen ...ehm), se setkají s osobou, kterou měli zabít a ta je dokonale překvapí, neboť na ně je již připravena a biologickou zbraň, kterou mají od ni nevědomky získat, zašije Beavisovi do kalhot. Jenže. Jde o nejhorší biologickou zbraň co kdy byla vyrobena, která má být sama po 5 dnech aktivována a které stačí ke spuštění i malý otřes. TO samozřejmě tito dva nevědí a neví ani to, že po nich jde celá Amerika a stávají se nejnebezpečnějšími muži Ameriky! Při jejich cestě do DC, kde se mají setkat , zažívají plno zajímavých situací a způsobují pohromu kam jen vkročí. Na druhou stranu USA cestují výletním busem plným důchodců, pak zase busem plným jeptišek , pak pěšky napříč pouští a třeba i v kufru auta. Svojí blbostí se dokonale vyhíbají, aniž by o tom věděli, veškerému nebezpečí a i FBI a policii , která jim je v patách a má je za nejnebezpečnější teroristy co kdy existovali. Cestou napříč USa zažijí příhody, kdy zaviní málem pád letadla , kdy rozbijí vodní elektrárnu,vyhodí proud celému Las Vegas, nevědomky se setkávají se svými otci,dostanou se do senátu a nakonec se dostanou do Bílého domu, kde budou chtít "bodovat" u Clintonovi dcery! A na úplný konec je sám Clinton jmenuje agenty pro alkohol a tabák a střelné zbraně, najde ukradená TV a Beavis a Butthead začnou žít zase svůj "plnohodnotný" život. ()

Reklama

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Toto je asi jediný film ktorý som nikdy nevidel v českom preklade (a že som pátral), ale iba v slovenskom. Čo je však zaujímavé ku týmto dvom expertom perfektne sadol. Ich neskutočná cesta plná prehliadok dutín a iného špecificky amerického humoru sa nedá opísať inak ako "COOL". Tento film prekonal pôvodný seriál vo všetkých ohľadoch a aj v našich končinách sa môže hrdo postaviť vedľa velikánov ako Simpsonovci, či South park a prdnúť si. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší, ale nebylo to nejelpší. Celou dobu celkem sralo to jejich mručení a chacha a cool. Prostě pořád dokola. No ale jinak jejich profil mi celkem sedí na Američany (demence 1. stupně) poslouchající rock (demence 2. stupně) a kecající pořád jenom o šukání (3. stupeň). Film jsem viděl s titulkama a bylo hodně těžký tam plno věcí přeložit, protože si to hrálo se slovníma hříčkama (většinou to bylo spojený s prdelí, šukáním nebo tělesnejma výměškama) - pro Čecha teda tyhle fóry byly trochu mimo. No jinak dobrejch nápadů tam bylo dost, ale díval jsem se na to sám a víte, jaký to je, když se díváte sami - po pravdě řečeno, smál jsem se jenom v duchu. Taky mě u toho napadlo: ježišmarjá, to se mám smát takovejm dementům? Někdy mi to připadá, že polovina dnešních děcek na tom s hlavou a myšlením není o moc líp než tihle dva. Takže silnej průměr. (Ehm myslím, že Obsah/Info je trochu o něčem jiným) ()

romanz123 

všechny recenze uživatele

Udělat celovečerní film na motivy seriálu postaveného na krátkých skečích může být riskantní a v případě Beavise a Butt-Heada to bylo ještě riskantnější kvůli tomu, že hlavní hrdinové půlku seriálu sedí na gauči a "hážou hlášky" na klipy na MTV a ve filmu se z toho gauče museli zvednout. Ovšem povedlo se a film servíruje velkou porci zábavy a k tomu pár bonusů navíc, například představení několika amerických pamětihodností nebo hlasy Bruce Willise a Demi Moore ve vedlejších rolích. Tento typ humoru se určitě nebude líbit každému, ale pokud máte rádi např. South Park, tak to klidně zkuste. Mimochodem, kdo ví, jestli by South Park vůbec vznikl, kdyby jim Beavis & Butt-Head tak trochu neprošlapali cestu... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama