Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale: vážně to není až takový odpad. Premisa je přirozeně stupidní, její zpracování mohlo být ale omnoho, omnoho tragičtější. Bohužel není dostatečně bizarní, a tak je film (asi díkybohu) zapomenutelný. Nejspíš proto, že děj je jakýmsi gulášem všech současných animáků (nejvíc asi připomíná Inside Out ), animace je dobrá a barvy jen občas znásilňují oči. Nejbizarnější moment: reklama na Candy Crush ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě měl ten film v sobě víc než je jeho hodnocení. Skrýval kouzlo přátelství, chuť někomu pomoci a schopnost držet při sobě. Hodně mě překvapil, původně jsem neměla ani chuť se na něj podívat, když se potom všechno semlelo, začal mne dokonce bavit. Není nic, co bych mu vytkla, mi se líbil, takový, jaký byl. A Gen mu jenom přidal na kouzle. Nemůžu napsat, že byl bez chyby, to bych mu hodně přidávala, ale co můžu napsat s klidem, že ač jsem nápadu dát smajlíky do filmu vůbec nevěřila, ukázalo se to nakonec, jako celkem dobrý nápad s celkem pozitivním koncem. Film doporučuji, pro zasmání a taky proto, že smajlíky používáme úplně všichni. (Alespoň já neznám člověka, který by jej ani jednou nepoužil nebo jej při nejmenším, alespoň neznal ani o nich neslyšel. :-) ) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem byl připraven na nejhorší. Zdejší filmové hodnotitelstvo má na animáky celkem čich. Čekal jsem tedy velmi dlouho na okamžik, který nastává asi 2x do roka, na okamžik, kdy budu mít na animák chuť. Ten okamžik nastal dnes. Při sledování jsem rozhodně netrpěl (jako drtivá většina hodnotících), nicméně ani jsem se nebavil (jako nikdo z hodnotících). Průměrná animace zřejmě vůbec nikoho nevytrhne. Příběh včetně zápletky mi přinesl přesně to co jsem čekal jen z názvu snímku. Pár úsměvných momentů jsem zaregistroval, na příběh se koukat dalo, takže takové hezčí dvě hvězdy sem zřejmě patří. Žádalo si to snad jen zajímavější ústřední trio. Přeci jen, když žádná ze třech postav není zajímavá, tak je něco zle. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parta z textovek ve filmu mě unikala opravdu dlouho... Možná i proto mě ten animák tak oslnil! Je to prostě opět chytře vymyšlený i natočený a jen to dokazuje, jak ti lidi od filmovýho řemesla jsou vynalézavý a kde všude se dá brát inspirace! Přitom s těma smajlíkama jsme všichni v kontaktu denně... Jak prostý. A pak k tomu stačí vymyslet nějakou fajn story a úspěch je na světě! A jestli to je malá vykrádačka toho nebo tamtoho...? A co? Hlavně, že to funguje na diváka jak má! 75% ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ukážka ako to vyzerá v štúdiu, ktoré sa stará o stoku animovaných filmov. "The Emoji Movie" absolútne nikoho nesklamal a priniesol presne ten odpad, ktorý od neho všetci očakávali od čias prvého ohlásenia filmu. Nechcem urážať Sony Animation a mali aj filmy, ktoré boli okey a pozerateľné, no potom rovnako prišli s filmami, ktoré by som najradšej nikdy nevidel. Myslím si, že už ukázali svoje super "kvality" roku 2006, keď prišli s filmom "Open Season" a myslím, že teraz sa situácia opakuje. Nemôžem povedať, že by to bolo až na takej nízkej úrovni, nakoľko vtedy ma kombinácia Kutcher a Lawrence dostala do stavu absolútnej nechute a zúrivosti. "Emoji Movie" je na tom podobne, no nakoľko tu boli očakávania posunuté skutočne nízko, tak sklamanie neostalo a už som len dostal to, na čo som bol reálne pripravený. Viem, že "Open Season" má svojich fanúšikov a nikoho z nich neodsudzujem, no vidím to tak, že tento film moc veľký fanklub mať nebude. Animácie sú pozerateľné, no myslím si, že animátori hlavne si chcú udržať aj nejakú prácu. Len keby mali pracovať s niečím lepším, než je v tomto filme. Postavy sú buď otravné alebo nesympatické alebo klišé a príbeh je maximálne prevarený a recyklovaný z iných animovaných filmov, ktoré svoju hlavnú myšlienku podali lepšie. Je to sprosté, plné product placementu, hrozného humoru a jediné čo to spraví je otrávi svojich divákov. Neodporúčam pozerať. Hodnotenie: F ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • V českém dabingu účinkuje také youtuber Martin Rota, který nadaboval malou roli Trojského koně. (Pierre)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • V tomto filmu jsou smajlíci před každým ťuknutím oskenováni, aby se Alexovi mohli ve zprávě zobrazit. Realita je ale jiná, smajlík je obyčejný obrázek, jehož data jsou uložena v mobilu. Tudíž by mělo Alexovi stačit to, že je má v mobilu naprogramované, takže není třeba každý smajlík skenovat zvlášť. (SpicyNugget)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama