Reklama

Reklama

T2 3-D: Battle Across Time

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

S nápadem na T2:3-D BATTLE ACROSS TIME za Jamesem Cameronem přišlo v roce 1996 studio Universal, které chtělo vytvořit zcela novou atrakci do svých zábavních parků. Cameron nabídku s radostí přijal a vymyslel pro atrakci zcela nový příběh, který doplňoval předchozí filmy a s propojením nejmodernějších technologií vytvořil trojrozměrné divadlo, které kombinovalo filmový děj s živými herci a kaskadéry. Celý projekt vyšel na neuvěřitelných 60 miliónů dolarů a k vidění je ve zábavních střediscích Universal v Hollywoodu a na Floridě.

V příběhu, který má asi 12 minut se dostaneme do apokalyptické budoucnosti roku 2029, kam je přenesen Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger) a John Connor (Edward Furlong), kteří mají za úkol zničit samotné jádro SkyNetu. Úkol se jim snaží překazit starý známý T-1000 (Robert Patrick) a celá řada strojů, která okolí SkyNetu zabezpečuje: Jednotky T-800, tanky Centurion, letouny HK a největší a zároveň poslední překážkou je jakýsi pavouk z tekutého kovu, který představuje úplný vrchol technologie SkyNetu, T-1-000-000. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Škoda, že takto nevyzerá Salvation a že s toho nie je ďalší celovečerák. Každá scéna je premyslená rovnako ako v T2, akcie majú švih a ... je to paráda. Závidím tým čo to videli v tom 3Dčku, to musela byť pecka. Trošku v zlej kvalite ale je tu aj T-1000000: https://www.youtube.com/watch?v=wM0EZTwE9fM> 95% - 5* ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem to viděl z http://www.youtube.com/watch?v=KSTwPneXArw&feature=related . Tady druhá nahrávka http://www.youtube.com/watch?v=CEsuB9-XvRw&feature=related, ale ta je máznutá díky tomu, že je to ve 3D. Na druhém videu je ale lépe vidět, jak to 3D z roku 1996 pěkně promakaný, více pláten, mezi tím skutečné rekvizity a živý herci. v tomto 12ti minutovém kraťasu se T-800 a John Connor dostanou do budoucnosti, kde mají za úkol zničit Skynet, v tom se jim snaží zabránit všelijací terminátoři a na konci je čeká obří bos T-1000 000. Opravdu povedenej kraťas, kterej bych si přál vidět někdy naživo. Za mě 90% :) ()

Reklama

snakepit 

všechny recenze uživatele

"Vyhodiť" 60 miliónov dolárov za nejakú "púťovú" atrakciu dokážu naozaj len američania. Hodnotiť nejaký príbeh, alebo herecké výkony samozrejme nemá význam, každopádne si myslím, že táto 12 minútovka splnila do bodky, čo sa od nej očakávalo. Len škoda, že som nemal možnosť vychutnať si to s dvojfarebnými okuliarmi, hodnotenie by určite išlo ešte vyššie. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Skoro žádný příběh a ještě to koliduje v pár věcech s filmem, ale jako akce to funguje dobře a navíc Arnold tady má pár opravdu vypečených hlášek. Samozřejmě by to chtělo vidět v 3D (show je to prý úžasná). Jako fanouškovi Téček se mi to líbilo, i když přiznávám, že se nejedná o nic extra. -"Stop whining." ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Asi nejzábavnější kraťas, co jsem zatím viděl. Příjemná dvanáctiminutová scéna do série Terminátor. Nechybí všichni herci z T2. Arnold je opět nesmrtelný a v nejlepším z kostýmů předvede opět skvělé nabíjení brokovnice a hodí známé hlášky. "I'll be back a Get Down". Battle across Time je dobrá ochutnávka a svůj čas i využívá. Vizuál na krátkometrážní film je super. Samozřejmě škoda toho 3D, které s největší pravděpodobností neuvidím, ale i takhle to bylo fajn. (80 %) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Cena tohoto krátkého snímku byla 60 milionů dolarů, ovšem i kvůli tomu, že v nákladech je zahrnuta výstavba nového kina včetně technického vybavení v zábavním parku Universal. (WolfR)
  • Kino, ve kterém se T2 3-D: Battle Across Time promítá, je stylizováno do podoby sídla společnosti Cyberdyne. Můžeme zde vidět její logo, či strážníky v uniformách. (WolfR)

Reklama

Reklama