Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

kaylin 

všechny recenze uživatele

V rámci série je snímek „Hellraiser III: Peklo na Zemi“ poklesem a ze tří prvních je rozhodně nejhorší. Jsou zde pěkné scény, anebo spíše pěkné záběry – například Pinheadův vstup do kostela je úchvatný – ale jsou to jednotlivosti, které zaujmou, nikoli celek, který by dokázal diváka pohltit. Cenobité už na mě nedokáží působit tak děsivě a depresivně jako dříve, jsou to už jen prostě démoni, kteří kolem sebe rozsévají smrt a bolest. A pořád je dokáže sejmout jedna malá kostka. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Doug Bradley je borec! Vo tom žádná! Ovšem hlavní hrdinka je zde celkem stupidní Princip prvních dvou dílů, včetně jako Frank Cotton se sice vytratili, ovšem od tohoto dílu se série bude asi ubírat jiným směrem. Noví cenobité jsou luxusní, hudba taktéž. Scénář trochu pokulhává a několik lekaček a vypjatějších momentů si tu každý najde. Průměrný hororový snímek a solidní díl velkolepé serie... ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nastaly v třetím velké změny, ať už v kvalitě, nebo provedení, prostě: třetí díl jsem nyní viděl úplně poprvé a jsem zklamán. Série se přesunula z atmosférické Británie do klišoidního USA, hlavní hrdinka již není sympatická Kristy, ale "nějaká ženská", na kterou po skončení filmu okamžitě zapomenete. Ten "elvis", respektive majitel klubu mne taktéž pobavil, když jsem ho na začátku viděl, myslel jsem si, že se to bude odehrávat v 50tých letech:) On i ten příběh je tak nějak našroubovaný, z hodně hloupými momenty, vlastně jediné co ve filmu za něco stojí, je imho scéna v kostele, Pinhead pobavil. A jo, Pinhead... Cenobiti... no jako jo, jsou tam. Dal jsem jim přezdívky Kameráček a CDman, byli to fakt bubáci, ale spíš do večerníčku, tohle se fakt nehodilo, vyloženě směšné. Po atmosférických prvních dvou dílech, které jsou právem označovány za kultovní, je tohle propad ve všech směrech. Ale některé scény jsou působivé, to je fakt. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tajemno odstraněno, cákanců neskutečné množství. Trošku nerozumím obalu kde jsou vyobrazeni Cenobité, kteří zde nehrají, namísto nich jsou zde vytvořeni noví, ale nejsou nijak zvášť úchvatní. Možná ten rekreační kameraman co má objektiv místo oka. Doug Bradley opět ukazuje svoji civilní přívětivou tvář. Kdo má rád atmosférické horory ten ještě ani při tomhle díle nemůže sáhnout vedle. 60% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#3 Hellraiser. Hellraiser společně s trojkou vstoupil do 90. let jako neskutečnej propadák. Ashley Laurence už má jen malý cameo, nová generace cenobitů přichází na scénu až po hodině telenovely, navíc jsou neskutečně špatní. Náboženská kontroverze nefunguje. Ne, tady není prostě vůbec nic. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Anthony Hickox se ve filmu objeví jako voják ve Vietnamu. (HellFire)
  • Ačkoli postavu Sandy hrála na plátně herečka Aimée Leigh, její inkarnaci bez kůže ztvárnila silně nalíčená Paula Marshall a Leigh jí propůjčila hlasový doprovod. (ČSFD)
  • Poté, co Joey uvidí v televizi falešné zprávy, zavolá Docovi, aby si zapnul televizi na kanál 12. Když Doc přepíná, můžete mimo jiné spatřit scénu z předchozího filmu režiséra Hickoxe Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase. (HellFire)

Reklama

Reklama