Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

octopuska 

všechny recenze uživatele

Letos asi nej komedie co jsem viděla, bavila jsem se celej film a hlavní hrdina velkej sympaťák. Ideální film, když chce člověk vypnout a jen se bavit. Francouzi stále umí, když chtějí. Je to odkaz na staré dobré komedie 70-80 let. A jelikož dobrých komedií je jak šafránu, chtělo by to více takový počinů. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Spolupráce Philippe Lacheaua a ostatních z jeho ostřílené party již nějakou tu dobu sklízí úspěchy, takže byl čas dokoukat tenhle povedený skvost, který je místy přitroublý, ale za mě správně přitroublý - Alibi jsou opět ukázkou toho, co Lacheau dlouhodobě točí a tenhle typ komedií bude dle mého vždycky fungovat. Tohle se musí líbit naprosté většině ! Čisté 4* ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele

Fakt skvela komedia, ktora mala super tempo. Obcas vam obraz zahltia totalne absurdne sceny, z ktorych jednoducho nechapete. Ok, v ramci zanru akceptovatelne a miestami som sa aj bavil. Samotny film bol fajn, malo to napad, aj povestnu iskru francuzskej komedie. Co som cakal, som aj dostal. Elodie Fontan je velmi pekna baba, no bavilo by ma to aj bez nej. Ona je taka ceresnicka na torte. Skoda, ze dej sa len okrajovo dotykal jeho predmetu podnikania. Pozrel by som si viac pokusov o dokonale alibi na mieru. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak se Vám mám odvděčit? Restaurace? Peníze? Orální sex?" Pokud tohle nabízí sympatická Flo, tak bych si asi dokázal vybrat. Moc se mi totiž líbila, zejména když si hrála na jelena, ale tu právničku jsem jí tak nějak nevěřil. Stejně tak Greg mi připomínal spíš zmateného šimpanze než fikaného majitele agentury na výrobu alibi. Nicméně musím přiznat, že jsem se v některých chvílích královsky bavil a v jiných zase cítil dost trapně. Prostě to chtělo víc soutěží v rozesmívání, zpívání v koupelně, narkovtípků s Mehdim či destrukcí čoklíka a méně pokusů o dramatičnost. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Francouzi komedie umí, to je bez debat. Mohl bych jich vyjmenovat desítky a to nejen těch klasik s Belmondem, De Funesem apod. Z nových filmů jsou to třeba Rodinka Bélierových, série Co jsme komu udělali? nebo dialogovka Jméno. Alibi na klíč slibovalo další podobnou komedii a fajn oddechovku. Očekávání byla víceméně naplněna. Na rovinu… klasika se z toho asi nestane, ale jako pohodová zábava na jeden večer to funguje. Rozhodně to není další Co jsme komu udělali? Přišlo mi, že se na filmu podílela o generaci mladší sestava tvůrců. Je to vidět na jiném druhu humoru. Vtipy jsou více přízemní, je to více akční a občas pro někoho i lehce přes čáru. Naštěstí to vyloženě do trapnosti neupadá. Potěšily mě i různé odkazy, například na hvězdné války a taky na hry Assassin Creed. U toho by se generace mých rodičů asi nebavila. Vcelku se povedlo i obsazení. Jen ta hlavní postava... Philippe Lacheau se herecky moc nepředvedl, většina ostatních postav byla zábavnější. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama