Reklama

Reklama

Insidious: Poslední klíč

  • USA Insidious: The Last Key (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Čtvrtá část kultovní série Insidious odhalí záhadnou minulost vyhledávané parapsycholožky Elise. Ta v mládí žila v malém městě v Novém Mexiku, její domov však byl zároveň domovem temných sil, a tak netrvalo dlouho a její život se obrátil naruby. Nyní ji nejnovější klient přivádí zpět do domu hrůzy a Elise se musí vyrovnat s vlastní děsivou minulostí. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (294)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zbytočný film. V rámci žánru podpriemer a v rámci série Insidious prináša len nadbytočné až zbytočné informácie. Štvorka vsádza na podobný princíp, ako prednedávnom Annabelle 2. Teda doplniť príbeh a na záver naviazať presne tam, kde začal predchádzajúci film. Na miesto hororu očakávajte rodinné drama s temnou 13. komnatou. Ďalší z rady smutných prípadov, kedy je úspešná značka tak dlho recyklovaná, až úplne stratí svoj štýl. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Insidious je moje druhá nejoblíbenější hororová série. Dokonce i vlažně přijatá prequelová trojka se mi hodně líbila. A Poslední klíč je další z hromady laciných hororů, jež je pouze zatížen přívěškem Insidious. Pro shrnutí : vůbec jsem se nebál, lekačky moc nefungovaly a radši jsem si hrál Candy crush..to prostě člověk od hororu úplně neočekává. Pětku už prosím ne. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dúfam že to bol naozaj “posledný kľúč”, lebo keď sa mi zunoval pohľad aj na samotnú Lin Shaye, ktorá mi je (či bola?) nesmierne sympatická, zrejme všetko nebude po kostolnom poriadku. Až na jeden-2 momenty v poriadku, inak veľké hororové sklamanie, ktoré je doposiaľ najväčším “tohto roku”. A mimochodom, neviem z akého dôvodu, no miestami, mi to spracovanie prišlo “veľmi lacné”. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ve výsledku prequel/sequel je celkem fajn. Rukopis Wana tam sice není, ale režisér Robitel ovládá řemeslo zručně. Není to nic přelomového, ale klasické horovové trademarky tam jsou, byť o převrat se nepokouší, ale hraje na jistotu. Třeba scéna s kufry v klimatizaci je docela moc fajn nápad. Zbytek hraje klasickou notu. Sidekickové hrajou zase svojí trapnou hru, ale co bychom od nich chtěli nového. Neurážející chuťovka, co neukojí hlad, ale na chvilku polechtá chuťové buňky. 60% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Snad už poslední Insidious je tu. Ne, že by mě to už nebavilo, ale není tam už moc co vymýšlet. příběh trochu skáče mezi 50. léty a současností, ale většina se odehrává v roce 2010. Opět sledujeme příběh Elise a odhalujeme její minulost. Měla opravdu těžké dětství. Zbytek příběhu je pak v Novém Mexiku. Najdeme tu i pár zajímavých zvratů a lekaček. Jinak je děj celkem obyčejný. Snad už tedy naposledy. "Odpusť mi, Anno. Zklamala jsem tě." ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • V oficiálním traileru můžeme vidět scénu, ve které figuruje údajně nejošklivější modelka světa Melanie Gaydos. Ve filmu, minimálně ve verzi distribuovanou pro česká kina, se ale tato scéna neobjeví. (Kejf.)
  • Režisér sa maskou démona nechal inšpirovať od filmu Sinister (2012). (ČSFD)
  • V otevírací víkend se očekával výdělek 20-22 milionů USD. Film nakonec utržil 29,3 milionů a je v tomto ohledu na druhém místě v celé sérii, hned za Insidious 2 (2013). (PaTeXx)

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama