Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Stefi_836 

všechny recenze uživatele

Sice to má 70%, ale na dnešní dobu žádnou závratnou komedii nečekejte. Zasmála jsem se asi 2x a to jen na půl huby a to asi proto, že romantika, důchodci a sci-fi a drama většinou nejdou dohromady. Velice pohodový film, až tak, že jsem se nad ním nudila. Námět je zajímavý, ale postrádá zápletku a dějový zvrat nebo dobrodružství. Takže na mně až moc naivní děj, který postrádá švih. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příběh plný citu, lidské lásky, ale i zášti a sobectví. Za podklad této podívané pro celou rodinu slouží příběh mimozemské civilizace, která obývala naši planetu a když ji musela před 10 000 lety opustit, zůstalo ještě 20 členů v kamenech (zvaných kokony) v oceánu. Přišel čas je vyzvednout a převézt domů. Když se však do toho vloží partička důchodců, vše se zkomplikuje. Místo marťanů tak odletí do vesmíru důchodci a kokony musí počkat na odvoz do druhého dílu. Je to skutečná rodinná podívaná, která hlásá zájem o člověka a ukazuje sílu skutečného přátelství. ()

Reklama

Aktivak 

všechny recenze uživatele

Tento oddychový film je určený především pro toho, kdo si chce dát na chvíli pauzu od intenzivního přemýšlení a nechat se unášet milým a místy i komickým dějem, o který se starají 3 důchodci chodící tajně do privátního bazénu a mimozemšťané z planety Antares. Ačkoliv se na tento film dobře dívá, chybí mu určitá dynamika a hlubší myšlenka, o které by mohl divák po skončení filmu přemýšlet. Každopádně podívaná pro nenáročného diváka - 50%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec je to příjemný oddechový filmeček, který mi sedl tématem, postavami, většinou i humorem (nejednou jsem se zasmál nahlas) a dobře se na to koukalo, tudíž v rámci žánru si nemám moc na co stěžovat. Jedině na přemrštěnou délku, protože některé záběry trvají zbytečně dlouho (závěr - i když se mi líbil), jiné jsou zbytečné úplně (toho dovádění mohlo být míň) a celkově by to na 90 minut vyšlo úplně v pohodě. A na některých postavách se mohlo aspoň trošku zamakat, protože i když je to oddechovka, trvá tak dlouho jak trvá a jak bych o nich rád věděl něco víc než jen to, že existují a žijí v domově důchodců. Když tak nad tím přemýšlím, ze závěrečné půlhodiny by se dalo natočit slušné psychologické sci-fi drama - jen škoda, že se o to nikdo zatím nepokusil. Nebo jo a já o tom nevím. Hodně, hodně, hodně, ale fakt hodně vzdáleně to bylo v závěru Světu podle Prota, ale není to přesně to, co mám na mysli. Každopádně se Zámotkem jsem spokojený a v rámci svého žánru si 4* zaslouží. Akorát nechápu, čím přesně si to vysloužilo žánr dobrodružný. Kvůli tomu, že se tam párkrát pluje na lodi? To je dobrodružný film jak sviňa... Někdo by to tady měl buď smazat, nebo alespoň dát na poslední místo, jelikož dobrodružný ten film primárně není. 4* ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to videl v telke a dodnes si to pamätám, proste oddychové sci-fi, žiadnych vraždiacich emzákou nečakajte. Príbeh sa točí okolo domova dôchodcov Sunny Shores a jeho obyvateľov, ktorý dostanú tak povediac ďalšiu šancu a jasne vidno čo porobí nová energia s dedkovcami v tretej puberte. Chcel som dať pôvodne tri *, ale ako na potvoru to práve ide na Prima cool a pri hláške guttenberga ...som skúsený námorník, potápač a konečne sa najem... som neodolal a musím dať štyri. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn a Jessica Tandy byli ve skutečnosti pár let manželé. (HellFire)
  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)
  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama